Autoturisme in Bucuresti de inchiriat

Inchirieri masini pe termen lung
9th septembrie 2015
Inchirieri auto aeroport Bucuresti Henri Coanda
14th septembrie 2015

Autoturisme in Bucuresti de inchiriat

Golden Autorent va ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti si in aeroportul Otopeni indiferent de ora la care solicitati un autoturism de inchiriat, pentru ca avem program de lucru non stop iar livrarea autoturismului este gratuita. Suntem printre firmele de inchirieri auto care ofera servicii ieftine precum si posibilitatea inchirierii de masini fara garantie la preturi accesibile. Puteti alege sa inchiriati o masina din gama de lux agentia noastra oferind modele diferite sau daca bugetul nu va permite puteti opta pentru o masina low cost. Daca aveti nevoie de un Gps vi-l putem oferii gratuit pentru a avea parte de o calatorie fara probleme precum si scaun de copil inclus in pret.

Sfaturi inainte de semnarea contractului pentru inchirieri masini:

Pretul pe care l-ati discutat cu furnizorul serviciilor de inchirieri auto trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu toate taxele masinii printre acestea enumeram asigurarile si rovigneta.

Cititi cu atentie contractul inainte de semnare si verificati ce clauze contine acesta.

Verificati starea tehnica a masinii pe care o veti inchiria, daca prezinta zgarieturi cereti furnizorului sa le bifeze in ambele contracte de inchiriere.

In cazul in care sunteti implicat intr-un evenimwnt rutier, anuntati imediat firma de la care ati inchiriat masina si completati formularul de asigurare amiabila cu persoana care a fost implicata daca nu exista victime, in cazul in care exista victime anuntati politia. Daca accidentul este produs din vina dumneavoastra fransiza vi se va opri in totalitate de catre firma de inchirieri masini.

Pentru detalii legate de serviciile de rent a car Bucuresti sau de rent a car Otopeni contactati-ne la numarul 0765416139 si va vom oferi suport in alegerea masinii potrivite pentru nevoile dumneavoastra de inchiriere.

intro2

 

Menu Suna Acum