Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina din Bucuresti

Avantajele oferite de firmele de inchirieri masini Otopeni
6th ianuarie 2016
Inchirierile auto Bucuresti pentru – persoanele juridice
13th ianuarie 2016

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina din Bucuresti

 

Inchirieri auto Bucuresti

Acest articol se adreseaza persoanelor care nu au folosit pana acum serviciile unei companii de inchirieri auto, dar si celor care colaboreaza frecvent cu aceste firme. Ofertele de inchirieri masini Bucuresti si Otopeni se adreseaza atat persoanelor care locuiesc in capitala dar si turistilor straini care calatoresc in Romania si au nevoie de un mijloc de transport. In primul rand inchirierea unei masini nu este un lucru deloc de neglijat, in primul rand trebuie sa stim dinainte detalii legate de agentia de inchirieri masini Bucuresti, altfel riscam sa ne trezim ca vom conduce o masina de slaba calitate sau mai rau decat atat, ca aceasta are diferite probleme tehnice care va pot pune viata in pericol atat dumneavoastra cat si celorlalti participanti la trafic. Mai jos veti gasi cateva sugestii care or sa va ajute in alegerea celei mai bune agentii de inchirieri auto Bucuresti si a celei mai bune oferte.
1.Site-ul de prezentare al firmei.
Este principalul factor care va arata cartea de vizita a unei societati de inchirieri auto Bucuresti, aici puteti vedea flotele de masini, conditiile de inchiriere, preturile de inchiriere si cel mai important lucru, detalii despre compania de inchirieri masini. Un site al unei firme care se respecta trebuie sa fie profesional, sa detina un calculator de preturi, astfel clientul sa poata calcula costul total pe care il are de achitat in momentul in care va prelua masina inchiriata. Estetica site-ului este la fel de importanta, o agentie cunoscuta de inchirieri auto Bucuresti, va pune accentul pe calitatea acestuia.
2.Tarifele practicate de firma de inchirieri auto.
Un lucru deloc de neglijat este pretul pentru serviciile oferite, nu va lasati pacaliti de companiile de inchirieri auto care va promit preturi foarte scazute, poate ca nu sunt neaaparat rau intentionate, insa va pot aduce o masina de o calitate mai slaba.
3.Valoarea garantiei.
Sunt companii de inchirieri auto, care ofera servicii de inchirieri fara garantie, insa veti putea avea surpriza neplacuta sa vi se perceapa alte taxe cu titlul de asigurari full. Nu veti gasi o companie de inchirieri auto Bucuresti serioasa care sa nu perceapa aceasta taxa.
4.Gps-ul si scaunul de copil.
Aceste doua accesorii suplimentare ar trebui sa vi se ofere gratuit, ca in majoritatea tarilor din uniunea europeana, insa in bucuresti veti gasi companii de inchirieri auto care or sa va solicite sa achitati suplimentar. Firmele de inchirieri auto care se respecta vi le pun gratuit la dispozitie.

Menu Suna Acum