Ce trebuie sa stiti atunci cand inchiriati o masina in Bucuresti

Inchirierile auto Bucuresti pentru – persoanele juridice
13th ianuarie 2016
Economiseste bani cu serviciile de inchirieri auto Bucuresti
14th ianuarie 2016

Ce trebuie sa stiti atunci cand inchiriati o masina in Bucuresti

Probabil ca aveti nevoie pentru urmatoarea calatorie de o masina pentru a va putea deplasa catre orice destinatie doriti, iar masina personala nu va ofera spatiul de care avetii nevoie. Solutia va poate fi oferita de companiile de rent a car Bucuresti daca aunteti un locuitor al capitalei. Tot ce trebuie sa faceti pentru a rezerva o masina de la o astfel de firma este sa cautati pe internet, de aici veti putea alege atat masina de care aveti nevoie, cat si preturile pentru zilele de inchiriere. O masina inchiriata poate insemna si batai de cap daca nu gasiti o companie de rent a car Bucuresti potrivita. Aici veti gasi cateva sfaturi, pe care daca le veti citi cu atentie veti economisii bani si veti fi pregatit inainte de a semna contractul de inchirieri auto.
Cum alegeti masina potrivita de la agentia de rent a car Bucuresti?
In primul rand inainte sa faceti rezervarea, trebuie sa stiti foarte bine de ce tip de masina aveti nevoie. Daca v-ati propus sa calatoriti impreuna cu familia sau insotit de cativa prieteni si aveti nevoie de mai mult spatiu pentru bagaje, puteti sa va orientati catre alegerea unei masini suv. Aceasta va poate oferi confortul de care aveti nevoie si in plus este ideala pentru calatoriile la munte. Daca bugetul nu va permite inchirierea unei astfel de masini si doriti una mai ieftina, puteti sa alegeti ceva din gama low cost. Acest tip de automobile au avantajul unui consum redus de carburant si al unui cost de inchiriere mai scazut. Preturile pentru inchirieri auto Bucuresti se calculeaza in functie de numarul de zile.
Cum sa rezervati masina?
Ideal ar fi ca acest lucru sa fie facut in mediul online, aici puteti sa vizualizati si marcile auto ale agentiilor de inchirieri auto Bucuresti. Daca este varful de sezon, mai exact vara ar fi bine sa contactati si telefonic furnizorul, deoarece datorita numarului foarte mare de comenzi din aceasta perioada sa nu riscati sa ramaneti fara autoturism. Orientati-va catre agentiile care ofera reduceri si practica preturi corecte. Ar fi bine sa cautati un furnizor local de inchirieri auto Bucuresti, pentru ca in general acestia practica preturi mai scazute decat companiile multinationale.
Cititi cu atentie termenii si conditiile de inchiriere inainte de semnarea contractului.
Inainte sa semnati contractul de inchirieri auto Bucuresti, ar fi bine sa consultati pe site sectiunea de termeni si conditii de inchiriere, astfel veti evita situatia in care veti gasi o clauza ascunsa. Adresati cateva intrebari reprezentantului societatii de rent a car Bucuresti si anume:
Ce asigurari sunt incluse in pretul masinii?
Ce se intampla daca intarziati in ziua in care trebuie sa predati autoturismul?
Cine poate conduce masina inchiriata?
Costurile pentru inchirierile auto in Bucuresti.
Daca nu veti fi pregatiti dinainte, exista posibilitatea sa aveti surpriza sa vi se perceapa costuri suplimentare in momentul in care semnati contractul de inchirieri auto.
Taxa pentru predarea masinii la o destinatie specificata de dumneavoastra.
In general societatile de rent a car Bucuresti, perceo o taxa de douazeci de euro pentru predarea masinii intr-o locatie pe care dumneavoastra o indicati. Daca aveti nevoie de o masina in afara orelor de program ale agentiei de inchirieri auto Bucuresti, aceasta taxa poate fi mai mare. Interesati-va cat veti avea de achitat daca aveti nevoie de masina in afara orelor de lucru ale agentiilor de inchirieri masini Bucuresti.
Predarea masinii si returnarea garantiei.
Cititi cu atentie care sunt procedurile de returnare auto, in ce stare trebuie sa fie masina in momentul predarii. Unele agentii de rent a car Bucuresti, care predau autoturismele cu rezervorul plin, va solicita acelasi lucru atunci cand predati masina. Starea estetica a masinii la predare trebuie sa fie la fel ca in momentul preluarii, daca aceasta are avarii produse din vina dumneavoastra vi se va opri garantia (depozitul). Daca veti fi nevoiti sa achitati cu cardul interesati-va si in cat timp se deblocheaza garantia de pe acesta.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de inchirieri auto in Bucuresti consultati sectiunea blog a site-ului www.rent-a-car-otopeni.ro

Menu Suna Acum