Cel mai bun atv pentru copii
29th noiembrie 2020
Cel mai bun aspirator
30th noiembrie 2020

Cel mai bun Atv

Daca sunteti impatimiti ai excursiilor in natura sau ai muntelui, nu ar strica sa va propuneti achizitionarea unui Atv, acest vehicul pe 4 roti va permite sa circulati pe drumurile cele mai greu accesibile, prin locuri in care nu visati sa ajungeti cu alt mijloc de transport. Pentru ca si noi suntem impatimiti ai acestor vehicule, am intocmit un ghid de cumparaturi astfel incat sa achizitionati cel mai bun Atv. Daca esti pasionat de sport si iti place sa simti adrenalina, un astfel de vehicul poate sa iti ofere super senzatii. Cu un astfel de vehicul vei simtii la maxim adrenalina vei putea trece prin rauri sau vei putea urca dealuri, indiferent de varsta un Atv este o adevarata afacere pentru cei care il achizitioneaza. Pe piata sunt comercializate multe tipuri de produse insa va recomandam in continuare cateva magazine de unde sa achizitionati cel mai bun Atv.

Vezi aici lista completa cu cele mai bune Atv uri

De ce sa alegi cel mai bun Atv

Atv-ul este unul dintre cele mai bune vehicule pe 4 roti cu care te poti deplasa pe orice teren, daca esti un impatimit al excursiilor pe munte, cu ajutorul acestuia vei putea sa ajungi in locuri greu sau chiar imposibil accesibile pentru alte vehicule. Cele mai multe Atv-uri sunt construite pentru o singura persoana, insa exista si modele pentru 2 persoane cum ar fi cele utilitare. Avand rotile destul de mari dar si tractiunea integrala Atv-ul poate merge pe orice fel de teren, pe dealuri pe drumurile neasfaltate si greu accesibile. Pe un Atv te vei simtii cat se poate de confortabil, vei avea siguranta si iti vei putea petrece in natura zilele libere, de asemenea daca doresti sa achizitionezi si pentru cei mici, exista pe piata disponibile si variantele cele mai bune de atv-uri pentru copii de cele mai multe ori acestea fiind vehicule electrice cu viteze limitate pentru a conferii siguranta. Pe piata vei gasii cateva produse insa trebuie sa le alegi in functie de cateva criterii, in continuare o sa iti enumeram cateva tipuri de Atv iar dupa ce vei parcurge informatiile vei stabilii cu exactitate produsul de care ai nevoie. De la variantele pentru condusul off road si pana la cele pentru competitii cu siguranta vei gasii cel mai bun Atv pentru tine in functie de locul in care intentionezi sa il utilizezi.
 Atv-ul sport – acesta este destinat in special competitiilor, sunt extrem de usor manevrabile si foarte rapide, aceste tipuri de Atv sunt special create pentru o singura persoana, fiind mult mai rapide. Motoarele acestui tip de Adv sunt extrem de puternice , un astfel de mnodel poate fi folosit atat in competitii profesioniste cat si pe drumurile greu accesibile, sunt ideale atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Aceste Atv-uri au scaunele mai inguste astfel incat conducatorul sa isi poata schimba cu usurinta greutatea corporala si sa directioneze Atv-ul in directia in care doreste. Acest tip de Atv are o forma dinamica special gandita pentru competitiile sportive. Aceste vehicule functioneaza pe benzina, sunt usoare au suspensii rezistente si motoare concepute pentru viteza. Pot avea tractiune spate sau tractiune integrala.
Atv utilitar – acest tip de Atv are tractiune integrala, posibilitatea de a trage remorci si de a urca pe cele mai accesibile drumuri, are o buna capacitate de a transporta incarcaturi mari. In comparatie cu modelele sport putem spune ca sunt mai confortabile. Desi sunt mai lente in comparatie cu cele sport si mai grele aveti avantajul ca se pot deplasa pe orice tip de teren, sunt mai puternice ideale pentru excursii pe munte si orice alt drum greu accesibil. Este un produs ideal atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Din punctul nostru de vedere acesta ar fi cea mai buna alegere pe care o puteti face, il puteti utiliza pe orice tip de teren. Printre brandurile de top de la care merita sa achizitionezi un Atv se numara Polaris, Honda , Kawasaki , Suzuki sau Yamaha. Cu acest tip de Atv te vei putea deplasa prin rauri, pe drumurile cu zapada sau cu noroi.
Atv pentru copii – aceste tipuri de Atv-uri sunt destinate copiilor, de cele mai multe ori sunt electrice si au o capacitate mai mica a motoarelor fiind mai ieftine si mai usoare in comparatie cu Atv-ul pentru adulti. Acestea sunt clasificate in functie de varsta celui mic. Este recomandat sa alegi un atv pentru copii cu transmisie automata , acesta fiind mult mai usor de condus.
Sistemul de franare – marea majoritate a Atv-urilor au un sistem de franare pe disc similar cu cel al bicicletelor, frana poate fi la picior sau la ghidonul Atv-ului. Puterea de oprire a celor pe disc este una foarte buna, mai ales atunci cand rotile sunt pline de apa sau de pamant.

Ce trebuie sa stii inainte de a conduce un Atv – legislatie

Atunci cand achizitionezi un Atv pentru transportul pe drumurile publice, in afara de un permis de conducere categoria B va trebuii sa ai si niste masuri de siguranta cum ar fi casca pentru atv sau casca moto precum si o vesta reflectorizanta. Este strict interzisa pe drumurile mpublice utilizarea Atv-urilor destinate adultilor de catre copii. Asadar daca achizitionat un Atv si doresti sa te deplasezi cu acesta si pe drumurile publice, va trebuii sa ai permis de conducere categoria B sau categoria B1. De asemenea vehiculul va trebuii inmatriculat daca are masa proprie de peste 400 de kg si o putere de peste 20 de cai. Pentru a putea circula cu Atv-ul pe drumurile publice acesta trebuie sa fie inmatriculat la sediul politiei din judetul in care intentionati sa il inscrieti, de asemenea este necesara asigurarea rca pentru a te deplasa cu acesta pe drumurile publice.

Vezi lista completa si ofertele cu reducere

 

 

 

Menu Suna Acum