Cel mai bun robot de curatat piscina

Cel mai bun aspirator robot
8th decembrie 2020
Cea mai buna vopsea lavabila
11th decembrie 2020

Cel mai bun robot de curatat piscina

In vilele luxoase din multe cartiere rezidentiale, foarte multe persoane si-au construit piscine, unele dintre acestea de dimensiuni medii si altele de dimensiuni mari. Intretinerea zilnica a piscinei pentru a mentine o apa cat se poate de curata este o activitate ce trebuie mentinuta aproape zilnic, fiind de cele mai multe ori construita in exterior mentinerea unei ape impecabile nu poate fi realizata decat cu ajutorul unui robot de piscina cu functia de curatare si de aspirare. Stim ca pe piata sunt extrem de multe oferte pentru astfel de produse asa ca ne-am gandit sa intocmim un ghid de cumparaturi despre cum sa alegi cel mai bun robot pentru piscina, iata in continuare cateva produse testate pe care le recomandam.

Dolphin E20 Aspirator robot piscina

 Este un dispozitiv usor de montat si de utilizat, are incluse perii pentru curatarea fundului si a peretilor piscinei. Aspiratorul automat pentru piscină Dolphin E20, cu scanare inteligentă, este potrivit pentru piscine cu o lungime de până la 12 m. Curăță fundul piscinei și pereții acesteia. Pompa puternică de filtru de 15 m³/h oferă suficientă putere pentru curățarea piscinei.

VEZI AICI DETALII SI PRET

VEZI AICI LISTA COMPLETA DE ROBOTI

De ce sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru piscina 
Daca detineti o piscina in gradina casei este necesar ca aceasta sa fie intretinuta cu cele mai bune solutii si cele mai bune produse, de aceea un aspirator pentru piscina va face usor munca in locul dumneavoastra mai ales ca mentenanta acesteaia poate implica timp sau chiar angajati care uneori pot fi destul de costisitori. In ultima perioada tot mai multi oameni se indreapta catre achizitionarea unor produse robotizate care nu necesita prezenta oamenilor, asadar un robot de curatat piscina este o alegere buna acestia fac treaba in locul nostru, fie ca vorbim despre un robot aspirator pentru acasa, robot de spalat geamurile sau cel mai bun aspirator robot pentru piscina sunt dispozitive care in ultimii ani nu numai ca ne-au usurat foarte mult munca dar fac si o treaba extraordinara. Curatarea unei piscine va fi o activitate recreativa cu ajutorul unui robot aspirator pentru piscina, vei avea posibilitatea sa stai sa il urmaresti in timp ce iti va curata peretii si fundul piscinei. Alegerea unui robot pentru piscina trebuie facuta in functie de mai multi factori cum ar fi bugetul, dimensiunea piscinei precum si capacitatea de curatare a dispozitivului. Chiar daca un aspirator bun pentru piscina nu va fi intotdeauna foarte ieftin, consideram ca va merita cu siguranta investitia mai ales ca vei avea o apa extrem de cristalina. De cele mai multe ori chiar daca piscina este foarte bine filtrata, trebuie sa stii ca este destul de greu sa mentii peretii acesteia fara alge verzi, o poti face doar cu ajutorul unor substante chimice cum ar fi clorul sau cloramina t , in schimb acestea nu sunt prietenoase nici cu mediul nici cu pielea dumneavoastra, care in timp va avea urme de iritatii. In afara de faptul ca cel mai bun robot pentru piscina cu functia de aspirare iti va curata foarte bine peretii si fundul apei, acesta iti va aspira si depunerile de calcar de la suprafata precum si urmele de praf, cu ajutorul lui vei utiliza mult mai putine substante chimice in apa, deoarece il puteti programa in fiecare seara sau oricand doriti.
Ca si in cazul altor tipi de roboti cu utilizare in locuinta, robotul aspirator pentru piscina va avea posibilitatea sa fie controlat cu ajutorul unei telecomde sau cu aplicatia mobila pe care trebuie sa o instalezi pe smartphone, el isi va face singur harta inca de la prima introducere a sa in piscina.

Ce componente are cel mai bun robot aspirator piscina

Cel mai important accesoriu al unui robot aspirator pentru piscina este reprezentat de perii, acestea se rotesc pe peretii laterali sau pe fundul piscinei si curata urmele de mizerie sau de alge si filtreaza in mod automat toate rezidurile. De asemenea un aspirator robot pentru piscina este dotat cu un pivot care nu permite cablului de alimentare cu energie electrica al aspiratorului sa se incurce in timpul functionarii. Cartusele filtrante ale aspiratorului robot pentru piscina pot fi curatate cu jetul de apa la anumite intervale de timp, iar dupa cateva luni de functionare acestea pot fi inlocuite. Cu ajutorul functiei de programare a hartii, dispozitivul iti va curata toata suprafata piscinei indeiferent cat de lunga este daca alegi produsul potrivit. De asemenea pompele sunt extrem de importante atunci cand alegi cel mai bun aspirator robot pentru piscina, acestea trebuie sa fie de putere mai mare pentru a putea acoperii suprafete mai mari ale piscinei. Pe piata vei gasii roboti aspirator pentru piscina cu multiple utilizari si anume, pentru piscinele de dimensiuni foarte mari sau cele olimpice, acestia avand o capacitate foarte mare de filtrare si anume peste 40 de mii de litrii pe ora, in schimb si pretul unui astfel de dispozitiv este unul cat se poate de insemnat, daca ai o piscina de dimensiuni rezonabile , la tine acasa, poti utiliza si un aspirator robot pentru piscina de dimensiuni mai mici cu pana la zece mii de litrii pe ora volum de curatare. Iata pentru fiecare buget sau nevoi, cateva tipuri de produse testate pe care vi le recomandam.
Menu Suna Acum