Cel mai bun robot de spalat geamuri

bicicleta Vitarid-R
18th ianuarie 2021
Anvelope Tigar
19th ianuarie 2021

Cel mai bun robot de spalat geamuri

Daca acum cativa ani spalam geamurile manual, astazi pe piata au aparut robotii care fac munca in locul nostru, am testat cativa roboti de spalat geamuri si puteam sa va facem cateva recomandari informate, despre cum sa alegeti cel mai bun robot de spalat geamuri. Ofertele de pe piata sunt destul de diversificate asadar un scurt ghid de cumparaturi si de recomandari nu strica inainte de a face achizitia.

Hobot 298 – white – Nou încercat

  Este unul dintre cei mai buni roboti de curatat geamuri, are un rezervor incorporat in care se poate introduce apa sau solutie speciala de curatat geamuri. Curata cu cea mai mare usurinta diverse suprafete de sticla, in acelasi timp umezeste suprafetele cu ajutorul unei duze cu ultrasunete. Robotul se misca liniar iar curatarea geamurilor se va face in doua directii. Datorita sistemului cu care acesta este dotat veti putea sa il utilizati pe sticla de diferite grosimi, cabine de dus, gresie si multe alte suprafete pentru o curatare de cea mai buna calitate. Este dotat cu o baterie de rezerva care este incorporata, iar in cazul unei caderi de electricitate va proteja robotul impotriva caderii de pe suprafete. il puteti controla prin telecomanda sau cu ajutorul telefonului mobil.

CLICK AICI PENTRU DETALII SI PRET

Vezi aici mai multe oferte

Robot curatare geamuri cu pulverizator HOBOT 388, UPS incorporat

 HOBOT 388 este un robot potrivit pentru curatarea diferitelor suprafete dure si netede. Puteti curata geamuri, oglinzi, faianta, paravane baie. Hobot 388 vine cu imbunatatiri – un recipient cu apa, un nou design, software de curatare imbunatatit, conectivitate robot-cablu mai buna, un motor fara perii si multe altele.

Vezi detalii si pret

 

Robot curatare geamuri cu pulverizator HOBOT 298, Bluetooth, UPS incorporat, Rosu

 Este un robot de spalat geamuri de buna calitate destinat atat suprafetelor mari cat si suprafetelor mici si medii. Utilizeaza o tehnologie avansata care poate calcula in mod automat caile pe care se va deplasa, detecteaza in mod automat marginile ferestrelor, curata foarte bine geamurile si are un sistem de pulverizare profesional. Poate pulveriza atat apa cat si solutie speciala Hobot pentru geamuri. Este o foarte buna alegere atat pentru locuinta cat si pentru cei care dresc sa il utiliozeze profesional.

CLICK AICI PENTRU PRET

De ce sa alegi cel mai bun robot de spalat geamuri

Pentru cei care au un program destul de incarcat si numai au timp si de curatenia saptamanala a locuintei, robotii care se comercializeaza pe piata sunt o alegere foarte buna, exista de la roboti aspiratori pana la cei pentru piscina sau robotii de gradina, cu totii fac o munca excelenta daca sunt alese produsele de cea mai buna calitate. Robotii pentru curatat ferestrele sunt o alegere excelenta deoarece acestia se vor incarca extrem de usor, au senzori care recunosc geamurile pe care trebuie sa le spele si vor face o curatenie exemplara. Nu trebuie sa mai muncesti tu el va face toata treaba in locul tau astfel incat sa iti ofere niste ferestre extrem de curate si luminoase. Acesta va ajunge si in locurile cele mai greu accesibile , chiar daca va avea un pret putin mai ridicat cel mai bun robot de curatat geamuri va face o munca excelenta. Acesta functioneaza alimentat in permanenta la priza din locuinta, astfel incat nu va trebuii sa iti faci griji in privinta bateriei si a faptului ca vei ramane cu geamurile necuratate. Il poti controla cu ajutorul unei telecomande care vine la pachet cu cel mai bun robot de curatat geamurile, poti sa stai relaxat in canapea si sa il ghidezi catre locurile pe care doresti sa le curete. Il poti utiliza si pentru a curata alte suprafete cum ar fi masa, podeaua dar si peretii locuintei. Este o alegere foarte buna pentru cei care au un program extrem de incarcat la birou si nu prea mai au timp de curatenia din locuinta.

Ce caracteritici trebuie sa indeplineasca cel mai bun robot de curatat geamuri

Pe piata sunt disponibile nenumarate modele , daca nu sunteti informat este destul de greu sa alegeti produsul cel mai potrivit, de aceea am consultat detaliile tehnice ale mai multor aparate astfel incat sa va facem recomandari de buna calitate. Pentru ca produsul sa fie de buna calitate acesta va trebuii sa aiba un motor destul de puternic astfel incat sa poata curata intreaga suprafata a ferestrelor. Cel mai bun robot de curatat geamuri este ideal de a fi utilizat pe suprafetele mari, pe balcoane dar si in locurile greu accesibile. De asemenea cel mai bun robot de curatat geamurile va avea un rezervor cu duza care va umezii suprafetele inainte de curatare. Duza trebuie sa fie una de calitate pentru a nu lasa urme sau pete pe geamuri sau pe suprafetele pe care este utilizat cel mai bun robot de curatat ferestrele.

Controlul inteligent al robotului de curatat ferestre

Este extrem de simplu de utilizat dar si de controlat, cu ajutorul unui telefon inteligent sau cu telecomanda cu care acesta vine dotat din fabrica. Tot ce trebuie sa faceti pentru a il utiliza cu ajutorul telefonului mobil este sa descarcati aplicatia. Robotul de curatat geamuri este dotat cu o laveta pentru curatarea suprafetelor, cand aceasta se va umple de mizerie va fi indeparatat si curatata cu cea mai mare usurinta, acest lucru va economiseste bani, nefiind nevoie sa achizitionati o alta laveta si sa o inlocuiti.

Vezi aici lista completa cu cei mai buni roboti de spalat ferestre

Menu Suna Acum