Cele mai bune oferte de rent a car Bucuresti

Rent a car Bucuresti o buna metoda de a testa o masina
19th ianuarie 2017
Rent a car Bucuresti opteaza pentru calitate
26th mai 2017

Cele mai bune oferte de rent a car Bucuresti

Indiferent care este scopul care va determina sa optati pentru rent a car Bucuresti, in aceasta perioada la compania Rent A Car Otopeni veti beneficia de reduceri si oferte speciale. Agentia noastra pune la dispozitie clientilor cele mai variate masini care se pot mula perfect pe nevoile dumneavoastra in materie de inchirieri auto.

Daca alegeti sa faceti o rezervare de pe acest site de rent a car Bucuresti, veti putea sa alegeti de la masini cu sapte locuri pana la masini economice sau masini de lux de ultima generatie. Toate va asteapta sa le inchiriati la cele mai economice preturi. Puteti alege din peste 80 de modele de masini care vor raspunde cu siguranta oricarei solicitari in materie de inchirieri masini. De asemenea alegand sa inchiriati de aici o masina prin serviciul de rent a car Bucuresti, veti beneficia in mod gratuit de gps sau scaun de copil. Vestea buna este ca la oricare din modelele de masini specificate mai sus, reducerile ajung pana la 40 la suta. La aceasta societate preturile ajung la 17 euro pe zi pentru modelele de masini din gama economica.

Procesul de inchiriere aici este unul extrem de simplu, nu exista nimic complicat. Clientul trebuie sa stie de ce masina are nevoie pentru calatorie si ii va fi imeiat livrata, fara birocratie sau alte complicatii ca in cazul unor anumite agentii de rent a car Bucuresti. Masinile sunt de ultima generatie, in parcul de inchirieri auto nu exista automobile care au o vechime mai mare de trei ani de zile. Oferta este in general si fara garantie, poate ati auzit ca anumite firme solicita sume exorbitante in ceea ce priveste depozitul. Aici insa cu numai 4 euro pe zi, veti putea sa incheiati o polita de asigurare full casco care va inlatura in totalitate raspunderea dumneavoastra in cazul unui acceident, sau chiar si acoperire impotriva valdamismului.

Pentru a vedea flota de rent a car Bucuresti dar si ofertele speciale intrati pe www.rent-a-car-otopeni.ro

Menu Suna Acum