Conditii de indeplinit pentru a putea folosi un serviciu de inchirieri masini Bucuresti (rent a car)

Iarna la munte cu o masina inchiriata
27th ianuarie 2016
Clauzele unui contract de inchirieri masini
29th ianuarie 2016

Conditii de indeplinit pentru a putea folosi un serviciu de inchirieri masini Bucuresti (rent a car)

Inchirieri masini Bucuresti

In articolul de astazi ne propunem sa informam clientii despre conditiile de inchiriere pentru rent a car Bucuresti. Inainte de a inchiria o masina este bine sa aveti cateva informatii referitoare la procesul de inchiriere, precum si la conditiile pe care trebuie sa le indepliniti in momentul in care semnati contractul de colaborare cu o agentie de inchirieri masini Bucuresti. In plus va oferim si cateva din procedurile de inchirieri masini, despre cum puteti face rezervarea si cum sa alegeti autoturismul potrivit pentru dumneavoastra.
Varsta minima a unei persoane care doreste sa foloseasca serviciile de rent a car Bucuresti este de 21 de ani, dar nu este o regula, veti putea gasi companii dispuse sa colaboreze cu dumneavoastra si daca aveti sub aceasta varsta, insa costurile de inchiriere vor fi putin mai ridicate. Permisul de conducere pe care trebuie sa-l detina un client care doreste o colaborare cu agentiile de inchirieri masini Bucuresti, trebuie sa fie categoria b. Al doilea document pe care trebuie sa-l aveti la dumneavoastra in original este pasaportul sau buletinul, de asemenea si acestea trebuie sa fie valabile in momentul ridicarii autoturismului.
Cum sa gasiti un serviciu de inchirieri masini Bucuresti
Daca nu cunoasteti pe nimeni care sa va recomande o agentie de inchirieri masini Bucuresti, puteti face dumneavoastra acest lucru, aveti la dispozitie o multime de variante, puteti cauta anunturi pe internet ale firmelor de inchirieri masini, sau puteti cauta direct adresele si sa va deplasati personal la agentia lor. Daca sunteti comozi, puteti faceti rezervarea telefonic, iar compania de inchirieri masini va poate aduce masina acasa sau chiar in aeroport, daca aterizati acolo.
Durata minima de inchiriere.
In general companiile de rent a car Bucuresti inchiriaza masinile din flota pentru o perioada de minim trei zile, daca aveti nevoie de o masina pentru mai putin timp, puteti achita contravaloarea celor trei zile de inchiriere si masina poate fi a dumneavoastra.
Costul serviciilor de inchirieri masini Bucuresti.
Preturile vor varia de la o companie la alta, acestea variaza foarte mult in functie de clasa masinii alese, de anul de fabricatie al acesteia si nu in ultimul rand de capacitatea dumneavoastra de a negocia un pret accesibil cu agentia de inchirieri masini Bucuresti. In principiu preturile variaza foarte mult si in functie de numarul de zile solicitate.
Contractul de rent a car
Acesta este un document care se intocmeste in momentul in care preluati masina, aici vor fi trecute atat obligatiile si drepturile dumneavoastra cat si conditiile pe care trebuie sa le indepliniti. Atat timp cat masina se afla in custodia dumneavoastra, sunteti direct raspunzatori de starea tehnica si estetica a acesteia. Daca veti cauza o dauna masinii din vina dumneavoastra, garantia vi se poate opri in totalitate. Singurul lucru care se poate intampla este sa vi se retina garantia daca veti cauza avarii masinii inchiriate. Clientul are obligatia sa respecte indrumarile agentului de rent a car Bucuresti de la care preia masina si sa nu depaseasca gabaritul suportat de aceasta, sa care cu ea sau sa agate rulote sau remorci.
Soferul aditional.
Clientul care vrea sa incredinteze masina inchiriata si altei persoane, are obligatia sa anunte firma de inchirieri masini Bucuresti referitor la acest lucru. In aceasta situatie veti avea de achitat o suma mai mare de bani. Ar fi bine ca daca masina este inchiriata pe numele dumneavoastra sa o conduceti fara sa o imprumutati altcuiva, astfel veti evita situatiile neplacute. Daca doriti sa colaborati cu o agentie de rent a car Bucuresti asteptam rezervarea dumneavoastra.

Menu Suna Acum