Inchirieri masini in Bucuresti
25th septembrie 2015
Avantajele masinilor inchiriate
1st octombrie 2015

Cu ce plecam in vacanta

Transportul este principalul factor pentru vacantele tale. Astazi discutam despre alegerea mijlocului de transport potrivit pentru o vacanta mult dorita. Majoritatea cunoastem cum este sa mergem in vacanta pe cont propriu cu o masina personala, care ne ofere posibilitatea sa ne deplasam unde dorim. Masina personala iti ofera confort, te poti deplasa in voie catre orice obiectiv turistic doresti, te poti opri unde doresti. Daca hotaram sa calatorim multi km, masina personala poate reprezenta un dezavantaj din cauza numarului mare de km pe care trebuie sa-i parcurgem si a costului ridicat cu achizitionarea carburantului.

Avionul este urmatorul mijloc de transport pe care ti-l recomandam sa-l folosesti, acesta are avantajul ca te poti deplasa rapid si ajungi mult mai repede la destinatie. Este cel mai sigur si rapid mijloc de transport, insa costurile catre o anumita destinatie turistica pot fi destul de mari.  Daca alegem acest mijloc de transport, putem opta cand am ajuns la destinatie, pentru inchirierea unei masini care ne va oferi posibilitatea sa vizitam mai multe puncte turistice. Tot ce avem de facut atunci cand dorim sa folosim serviciile de rent a car este sa citim cu atentie termenii si conditiile de inchiriere, si sa ne calculam bugetul. Deasemenea foarte important este sa verificam costul total al garantiei care poate varia de la 200 de euro la 1000.

avion

Autocarul este urmatorul mijloc de transport cu care putem pleca in vacante, avantajul acestui mijloc de transport il reprezinta costul care este mult mai mic decat transportul cu avionul sau decat serviciile de rent a car. Insa acest mijloc de transport reprezinta dezavantajul ca dureaza destul de mult pana ajungem la destinatie si nu ne putem opri unde dorim, suntem conditionati de itinerariul ales de sofer. Odata ajunsi la destinatie, sunteti din nou conditionati de lipsa unui mijloc de transport cu care sa va miscati in voie. Si aici solutia ar fi sa apelati la serviciile unei firme de inchirieri masini. Daca nu cunoasteti zona in care ati ales sa calatoriti, solutia ar fi sa solicitati si un gps, sau sa alegeti serviciile de rent a car cu sofer. Daca sunteti insotit de un copil minor, ar fi bine sa va interesati de legislatia rutiera din tara in care ati calatorit, exista posibilitatea ca legislatia sa va oblige sa folositi scaunul de copil in masina. Trebuie sa verificati de asemenea si valabilitatea documentelor pe care vi le preda firma de inchirieri auto precum si numarul de km pe care il puteti parcurge in ziua respectiva. Multe companii de rent a cartaxeaza suplimentar depasirea unui anumit numar de km. Interesati-va daca masina inchiriata va este predata cu rezervorul plin si care sunt conditiile de predare. Folositi cu atentie masina pe care ati inchiriat-o, orice problema creata din vina dumneavoastra, poate duce la pierderea totala a garantiei, ideal ar fi sa conduceti prudent.

Daca v-ati hotarat sa vizitati obiectivele turistice din Romania si ati aterizat in aeroportul Otopeni, sau doriti sa plecati din Bucuresti catre munte sau mare noi va oferim solutia in materie de rent a car Bucuresti Otopeni. Pentru turistii din afara tarii, care doresc sa foloseasca serviciile firmei noastre de inchirieri auto oferim de asemenea si consultanta gratuita in alegerea unei destinatii turistice din Romania precum si preturi ieftine pentru rezervarile online. Tot ce aveti de facut daca doriti o colaborare cu noi in domeniul rent a car in Bucuresti sau in aeroportul Otopeni, este sa completati formularul existent pe site, sau sa ne contactati telefonic. Va garantam transparenta la semnarea contractului precum si corectitudine in ceea ce priveste conditiile de inchiriere. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati oricand doriti.

rent

Call Now Button Menu