Masinile electrice Bucuresti / Autoturisme electrice Bucuresti
4th septembrie 2015

Despre automobile

Societatea in care traim astazi a devenit din ce in ce mai dependenta de miscare. Asfel a luat nastere ideea creari unui automobil, cu care oamenii sa se deplaseze rapid si sa numai iroseasca timp cu mijloacele rudimentare de transport. Primii oameni care au construit un automobil, au fost inginerii germani Daimler si Benz care au reusit sa creeze un motor pe benzina, in jurul anilor 1890.

De atunci si pana astazi, industria auto a luat amploare, in prezent existand in jur de 120 de marci de masini. Majoritatea persoanelor care traiesc in mediul urban, detin o masina pentru a se deplasa rapid fie la serviciu fie pentru plecarea in concediu. Cei care nu detin un mijloc de transport propriu, pot recurge la inchirierea unei masini. Prima companie de inchirieri auto a aparut in Germania in anul 1912. De atunci si pana astazi piata de profil a luat amploare, numai in Bucuresti existand peste 300 de firme de rent a car (inchirieri masini). Persoanele care doresc sa foloseasca serviciul de inchirieri auto Bucuresti sau pe cel de rent a car Bucurestipot cauta pe net si acolo vor gasi o multime de companii dispuse la o eventuala colaborare.

Compania Autorent, este una dintre firmele care activeaza in industria de profil din anul 2008. De atunci si pana in prezent, a reusit sa satisfaca cerintele unui numar de 1500 de clienti. Serviciile noastre se adreseaza si strainilor care calatoresc in Romania si doresc sa foloseasca serviciile noastre de inchirieri auto in aeroportul Otopeni. Rezervarile pot fi facute telefonic la numarul 0765416139 sau pe site. Cei interesati de o colaborare cu noi ne pot contacta oricand, programul nostru de lucru este non stop. Va oferim de asemenea servicii de inchirieri masini Bucuresti non stop si de inchirieri masini Otopeni non stop la cele mai ieftine preturi de pe piata de rent a car din Romania.

 

Call Now Button Menu