Castelul Peles
6th noiembrie 2015
Reducerea consumului la masinile inchiriate
7th noiembrie 2015

Despre rent a car

Romania este o tara membra a Uniunii Europene, care are capitala in Bucuresti, iar ponderea proprietarilor este cea mai mare din comunitate. In afara numarul proprietarilor este destul de redus, datorita persoanelor care se deplaseaza pentru a lucra in alte orase diferite de cele de resedinta si pentru ca isi schimba frecvent joburile si astfel migreaza catre alte orase. Majoritatea apeleaza la serviciile de inchirieri, fie inchirieri de apartamente sau inchirieri auto, astfel pot pleca in voie catre alte destinatii. Agentiile de rent a car pot inchiria masini de la cateva zile pana la cateva luni sau ani in functie de solicitarile clientilor.
Prima afacere cu inchirieri masini a fost deschisa in Germania in jurul anilor 1910 si se adresa in special persoanelor fizice care nu detineau un autoturism personal. Plata se facea in functie de numarul de km pe care il parcurgea chiriasul cu masina inchiriata. De atunci afacerile cu inchirieri masini s-au dezvoltat foarte mult, acum existand agentii in majoritatea oraselor, sau in imediata vecinatate a aeroporturilor. Si in Romania serviciile de inchirieri masini s-au dezvoltat odata cu plecarea in afara tarii a unui numar mare de turisti, acestia reprezinta principalii clienti ai firmelor de inchirieri. Daca acum multi ani clientii trebuiau sa se prezinte personal la sediul firmelor de rent a car pentru a prelua un autoturism, acum lucrurile au devenit mult mai simple, rezervarile se pot face online direct pe site, iar masina poate fi adusa la destinatia solicitata de client, iar contractul se poate semna la fata locului.
Cele mai multe firme din Romania care furnizeaza servicii de rent a car sunt in Bucuresti si in aeroportul Otopeni. Daca la inceput aceste firme se adresau in special persoanelor fizice, acum datorita crizei economice multe s-au orientat catre persoanele juridice carora le ofera numeroase avantaje fata de leasingul clasic oferit de firmele care vand autoturisme. In viitor serviciile de rent a car vor fi folosite de tot mai multe persoane care vor intelege avantajele oferite. Pentru informatii referitoare la rent a car Bucuresti si Otopeni nu ezitati sa ne contactati, va oferim masini de inchiriat ieftine.

Rent a car Bucuresti Otopeni aeroport

Menu Suna Acum