Drepturile clientilor care inchiriaza masini

Masinile electrice Bucuresti / Autoturisme electrice Bucuresti
4th septembrie 2015
Alegerea-unei-vacante-de-vis
7th septembrie 2015

Drepturile clientilor care inchiriaza masini

Turismul s-a dezvoltat simtitor odata cu largirea granitelor Uniunii Europene. astfel si serviciile de inchirieri auto au devenit din ce in ce mai solicitate. In statele membre ale uniunii se estimeaza ca numai anul trecut au fost semnate peste 20 de milioane de contracte de inchiriere.  Crescand cererea pentru acest serviciu tot mai multe companii au abuzat de naivitatea clientilor, practicand costuri ascunse. La Comisia Europeana au fost inregistrate din ce in ce mai multe reclamatii cu privire la abuzurile companiilor de profil. Astfel s-au introdus niste norme care reglementeaza destul de bine drepturile clientilor si desfasurarea activitatilor de rent a car. Printre conditiile introduse de Uniune enumeram:

-mai multa transparenta la rezervarile online.

-informatii clare cu privire la conditiile de inchiriere.

-enumerarea tuturor taxelor in contractul de inchiriere.

De exemplu o companie de inchirieri opreste garantia de 500 de euro in momentul semnarii contractului. La predarea masinii aceasta prezenta cateva zgarueturi minore, care nu valorau mai mult de 150 de euro, insa la returnarea masinii respectiva persoana a avut surpriza neplacuta de a i se retine intreaga suma de bani. Respectiva firma i-a motivat clientului ca in contract era stipulat ca daca masina respectiva prezinta vreo avarie, i se va retine intreaga suma. Astfel de practici abuzive am constatat la majoritatea celor care ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti la preturi ieftine. De aceea ar fi foarte bine ca in momentul in care o societate de rent a car Bucuresti sau Otopeni ne ofera servicii la preturi foarte ieftine, sa ne punem un semn de intrebare referitor la calitatea serviciilor oferite.

Recomandarea noastra in momentul in care apelati la un astfel de serviciu este urmatoarea:

-verificati cu atentie marca vehiculului

-starea tehnica in momentul preluarii

-metodele de plata

-conditiile privind varsta clientului si vechimea permisului

-conditii de preluare si predare a masinii si eventualele costuri

-pretul de inchiriere al masinii

-conditiile in care puteti anula sau modifica rezervarea

Speram ca informatiile de mai sus sa va fie de un real folos si sa incercati serviciile firmei noastre de rent a car Bucuresti. Va oferim aceiasi transparenta si in locatiile de inchirieri auto din aeroportul Otopeni.

 

 

imgo

Call Now Button Menu