Inchirieri auto sau masini de inchiriat Otopeni

Inchirieri auto Bucuresti
20th septembrie 2015
Inchirieri masini in Bucuresti
25th septembrie 2015

Inchirieri auto sau masini de inchiriat Otopeni

Probabil ca oricare locuitor al Bucurestiului stie de existenta serviciilor de tip rent a car, acestea au devenit cunoscute publicului larg in ultimii zece ani. Prima companie cu acest specific de activitate s-a numit rent a car si a deschis primele puncte de lucru in aeroportul Otopeni si in Bucuresti. De atunci si pana astazi in Romania exista in jur de 350 de astfel de firme care isi ofera serviciile de inchirieri auto la preturi ce difera in functie de clasa auto si de anul de fabricatie al masinii.

Majoritatea firmelor care activeaza in acest domeniu detin parcuri auto care variaza de la patru sau cinci masini pana la cateva sute, cum este cazul multinationalelor care au deschis puncte de lucru si in Romania. Principalele surse prin care se promoveaza serviciile de inchirieri masini sunt site-urile de specialitate precum si mijloacele mass media in cazul marilor jucatori. Perioada prolifica pentru aceste companii o reprezinta sezonul estival, atunci cand numarul comenzilor se dubleaza fata de restul anului. Pentru cei care doresc inchirierea unei masini pe termen mai mare de 30 de zile, pot negocia pretul care poate ajunge si la 15 euro pe zi, ceea ce inseamna un pret foarte ieftin in aceasta industrie. Pentru perioadele lungi de timp, se poate negocia si pretul garantiei, care de obicei porneste de la 150 de euro si poate ajunge pana la 500 de euro in cazul masinilor din gama de lux sau compact. Mai exista si posibilitatea inchirierilor auto fara garantie daca va hotarati sa achitati o taxa suplimentara ce reprezinta asigurarea in caz de accident. Taxele suplimentare sunt aplicate in cazul celor care inchiriaza masini din aeroport, de cele mai multe ori acestia platesc taxa de aeroport si predarea precum si preluarea autoturismului. La acest tip de inchiriere, de obicei sunteti asteptati la sosiri in aeroportul Otopeni de un reprezentant al firmei de rent a car si insotit de acesta pana la masina, unde semnati si contractul de inchirieri auto. Dupa intocmirea formalitatilor si dupa achitarea taxelor, va urcati in masina si incepeti calatoria.

Tot mai multe persoane apeleaza la acest tip de serviciu, pentru ca de cele mai multe ori acesta este mai ieftin decat o cursa cu taxiul. In plus iti ofera mai multa mobilitate si poti calatorii cat doresti fara sa ai un numar limitat de km sau sa platesti km suplimentari ca in cazul cursei cu taxiul. De multe ori la serviciile acestor firme apeleaza si persoanele juridice care isi reduc astfel cheltuielile cu intretinerea unui parc auto sau cu personalul special angajat. Acest tip de serviciu pus la dispozitia persoanelor juridice de catre firmele de rent a car se numeste leasing operational, iar acesta poate varia ca perioada de la cateva luni la cativa ani. Acest tip de inchiriere este avantajos atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al faptului ca de intretinerea masinii se ocupa firma de rent a car. Speram ca acest articol care se adreseaza in special clientilor care folosesc serviciile de rent a car Bucuresti precum si pe cele de inchirieri auto in aeroportul Otopeni sa va fie util in alegerea unei masini care sa indeplineasca nevoile dumneavoastra. Noi ne adresam in special clientilor care aleg sa conduca o masina ieftina pusa la dispozitia dumneavoastra prin ofertele noastre speciale de rent a car Bucuresti sau de rent a car aeroport Otopeni la cele mai ieftine preturi.

Call Now Button Menu