Inchirieri masini in Bucuresti

Inchirieri auto sau masini de inchiriat Otopeni
23rd septembrie 2015
Cu ce plecam in vacanta
26th septembrie 2015

Inchirieri masini in Bucuresti

Bucurestiul a devenit un punct de atractie turistica odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana. De atunci numarul celor care viziteaza capitala a crescut destul de mult anual prin Bucuresti trec milioane de persoane care calatoresc in scopuri turistice sau pentru interes de afaceri. Obiectivele de atractie turistica oferite de capitala sunt foarte multe printre ele amintim casa poporului, cercul militar national al armatei, hanul Manuc si arcul de triumf.  Desi dealungul timpului Bucurestiul a suferit multe calamitati cum ar fi inundatii cutremure si incendii, acesta a ramas la fel de frumos ca si inainte. Ar fi o pierdere sa ajungeti in Bucuresti si sa nu vizitati toate obiectivele turistice ale capitalei. Pentru a nu pierde timpul prin mijloacele clasice de transport in comun sau prin metrou noi va propunem sa inchiriati o masina care sa va ofere mobilitate si posibilitatea unei calatorii lungi acolo unde veti dori. O mare parte din firmele care ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti colaboreaza cu firmele de turism care va pot indruma in alegerea unei destinatii turistice de calatorie. Compania Golden Autorent va ofera indrumari in ceea ce priveste serviciile de inchirieri masini in Bucuresti si in aeroportul Otopeni, inchirieri masini cu sofer personal pentru transferul la si de la aeroportul Otopeni. In situatia in care doriti sa vizitati Bucurestiul in scop turistic si sunteti un grup de 6 7 persoane va oferim o masina cu locuri 8 locuri plus 1 pe care o puteti inchiria cu sau fara sofer de la noi.

Va indrumam sa vizitati Arcului de Triumf, un obiectiv turistic care a fost construit in anul 1878 pentru parada tupelor romane intoarse din razboiul pentru independenta. Pentru ca a fost construit din materiale de slaba calitate acesta s-a deteriorat in timp, iar in anul 1922 a fost reconstruit pentru parada fortelor romane intoarse din primul razboi mondial.

arcul de-triumf

Casa Poporului este o constructie foarte impunatoare a doua ca marime dupa Pentagon, a fost ridicata intre anii 1984 si 1989. Ideea constructiei acestui minunat edificiu i-a apartinu lui Nicolae Ceausescu care a dorit reconstructia integrala a Bucurestiului dupa cutremurul devastator care a avut loc in anul 1977. In momentul de fata in cladire exista birourile camerei deputatilor si birourile senatului din Romania.

casa poporului

Daca va hotarati sa vizitati locatiile din Bucuresti pe care vi le-am descris si doriti sa calatoriti cu o masina de inchiriat solutia v-o oferim noi in functie de banii pe care ii aveti disponibili pentru masina. Va oferim o gama variata de masini pentru inchiriat in Bucuresti si in aeroportul Henri Coanda din localitatea Otopeni. Pentru rezervari consultati pagina noastra de contact.

Menu Suna Acum