Inchirieri masini in Bucuresti pentru vacanta

Accesibilitatea unui serviciu de inchirieri masini Bucuresti
18th februarie 2016
Rent a car Bucuresti si vacantele
20th aprilie 2016

Inchirieri masini in Bucuresti pentru vacanta

Sunteti printre persoanele care iubesc vacantele in Romania ? Daca raspunsul dumneavoastra este unul afirmativ veti stii cu siguranta aveti nevoie de un mijloc de transport cu care sa calatoriti in voie oriunde. In sprijinul dumneavoastra si al clientilor ca de fiecare data vin societatile de inchirieri masini Bucuresti ieftine.
O masina foarte buna cu care puteti calatorii impreuna cu familia sau prietenii, este automobilul Ford Mondeo, acest autoturism de clasa superioara este unul extrem de spatios special creat pentru depozitarea multor bagaje sau obiecte si pentru un confort sporit atunci cand veti avea drumuri lungi de parcurs in Romania. In acest autoturism incap lejer cinci persoane si bagaje, are un consum scazut de carburant in orice conditii la drum intins si in plus acesta poate fi achizitionat destul de ieftin de la o companie de inchirieri masini din Bucuresti.
Modelul specificat mai are 140 de cai putere si un motor de 1,8 litrii pe benzina sau daca doriti avem si modele diesel. Acest automobil este dotata cu aer conditionat radio cd, airbag special construit pentru siguranta dumneavoastra in calatorie. Scaunele sunt incalzite electric pentru a va putea bucura de confort si caldura oricand in perioadele reci de iarna la fel si oglinzile care sunt electrice.
Daca doriti sa iesiti in afara tarii cu acest model de masina, trebuie sa stiti ca exista numeroase firme de inchirieri masini Bucuresti care va pot ajuta. Pentru a putea iesii in afara tarii, trebuie intocmita o polita de asigurare separata atat rca cat si casco. Pretul pentru a putea parasii Romania cu o astfel de masina poate fi mai mare cu cincizeci de euro decat in cazul in care o inchiriati pentru transport intern.
Daca nu aveti permis de conducere si totusi va permiteti sa plecati intr-o calatorie cu o masina inchiriata, puteti opta pentru inchirierea acesteia cu un sofer personal care va poate insotii catre orice destinatie va propuneti dumneavoastra sa vizitati. Costul unei inchirieri auto cu sofer este de patruzeci de euro pe zi plus contravaloarea zilelor de inchiriere ale autoturismului. Avantajul este dat de faptul ca veti primii masina direct in fata locatiei in care solicitati dumneavoastra.
Ofera-ti placerea de a petrece o vacanta de vis la volanul unui Ford Mondeo inchiriat din Bucuresti!

Inchirieri auto Bucuresti

Menu Suna Acum