Inchirierile auto Bucuresti pentru – persoanele juridice

Ce trebuie sa stii atunci cand inchiriezi o masina din Bucuresti
11th ianuarie 2016
Ce trebuie sa stiti atunci cand inchiriati o masina in Bucuresti
14th ianuarie 2016

Inchirierile auto Bucuresti pentru – persoanele juridice

Daca vei depasi nevoia de a detine un lucru personal s-ar putea sa gasesti leasingul operational ca un ajutor incredibil oferit afacerii tale. Probabil ca nu multi oameni stiu de existenta societatilor de inchirieri masini din Bucuresti puse in slujba intreprinderilor mici si mijlocii. In Romania aceasta noua afacere a inceput sa se dezvolte foarte mult in ultimii ani, multe companii incepand colaborarea cu firmele de rent a car sau inchirieri masini pentru cei care nu cunosc termenul. Destul de multe societati care furnizeaza servicii de inchirieri masini au venit in ajutorul intreprinderilor mici si mijlocii oferindu-le posibilitatea inchirierilor de masini pe termen lung, in denumirea de specialitate acesta se numeste leasing operational. Externalizarea parcului auto si colaborarea cu societatile de rent a car pot aduce beneficii semnificative din punct de vedere financiar societatii care contracteaza acest tip de serviciu. In primul rand de toata intretinerea masinilor se va ocupa compania de la care preluati autoturismele daca veti inchiria autoturismele pe o perioada mai lunga preturile pot fi negociabile iar marele avantaj il reprezinta faptul ca aceste costuri sunt deductibile pentru firma care opteaza sa colaboreze cu o societate specializata de inchirieri masini Bucuresti.
Compania de inchirieri auto dispune de personal specializat care se va ocupa pe toata perioada desfasurarii contractului de intretinerea masinilor si de starea tehnica si estetica a acestora.
In functie de solicitarile companiei care doreste masini de inchiriat societatea de rent a car poate oferi atat modele din gama low cost cat si masini compacte sau suvuri. Contractul de leasing operational se incheie pe o perioada de minim doi ani iar dupa acest timp, se poate prelungii si chiar inlocui masina cu una mai noua sau cu un model diferit.
Orice companie care pe viitor va dori sa isi limiteze pierderile financiare si sa reduca semnificativ cheltuielile va folosi acest tip de serviciu care incepe sa se dezvolte simtitor de la un an la altul.

Inchirieri masini Bucuresti

 

Menu Suna Acum