Informatii-despre-inchirierile auto

Inchirieri-auto economice si ieftine
16th noiembrie 2015
Cum sa alegem o masina de inchiriat
21st noiembrie 2015

Informatii-despre-inchirierile auto

Daca veti avea nevoie de mobilitate, atunci cand calatoriti intr-o tara straina in interes de afaceri sau in scopuri turistice si nu doriti sa folositi serviciile oferite de firmele de taximetrie pentru ca nu stiti ce costuri implica, solutia cea mai buna ar fi sa inchiriati o masina. Inainte de a face o alegere asupra carei companii de inchirieri masini sa va orientati ar trebui sa aveti raspunsuri la cateva intrebari pentru a face cea mai buna alegere. Daca veti calatorii cu avionul, ar trebui sa va interesati inainte sa ajungeti la destinatie, care sunt agentiile de rent a car care va pot aduce masina direct in aeroport pentru a nu va mai deplasa catre birourile de inchirieri auto. Ar trebui sa stiti dinainte de ce tip de masina aveti nevoie, daca veti calatorii cu familia ar trebui sa alegeti o masina din gama compact, care este mai incapatoare si in care pot incapea mai multe bagaje. Daca veti calatorii singur, puteti sa alegeti o masina din gama low cost cu care sa va puteti deplasa usor prin aglomeratia orasului. Puteti sa verificati pe forumuri pareri referitoare la firma de la care urmeaza sa inchiriati masina, care sunt conditiile impuse de aceasta si ce flota auto are disponibila in parc.
Comparati cu atentie preturile pentru serviciile de inchirieri masini sau rent a car.
In majoritatea tarilor ofertele firmelor de inchirieri auto sunt destul de generoase, exista foarte multe astfel de companii care ofera servicii de calitate la preturi accesibile pentru toata lumea. Ideal ar fi sa cautati cea mai buna oferta care sa se incadreze in nevoile dumneavoastra, dar ca in orice domeniu trebuie sa fiti atent pentru ca nu intotdeauna cea mai ieftina oferta este si cea mai buna. Alegeti cu atentie si tipul de masina inchiriata, puteti conduce una manuala sau una automata, in functie de tipul de autoturism pe care sunteti obisnuiti sa conduci.
Cititi cu atentie conditiile de inchiriere auto specificate in contract.
Inainte de a inchiria masina ar fi bine sa cititi cu atentie conditiile de inchiriere pe care le impune firma de inchirieri auto. Interesati-va si care este pretul total, precum si perioada minima pentru care puteti inchiria o masina. Intrebati si care este pretul garantiei sau popular depozitul, majoritatea firmelor de inchirieri auto solicita aceasta taxa, care va poate fi oprita in totalitate in cazul in care avariati masina din vina dumneavoastra. Daca ati citit cu atentie aceste detalii, puteti sa inchiriati o masina. In momentul in care va este adusa la destinatie masina pe care ati solicitat-o, verificati cu atentie eventualele avarii pe care aceasta le poate avea si bifati-le impreuna cu reprezentantul serviciului de inchirieri auto in contractul de inchiriere.
Daca sunteti strain si trebuie sa calatoriti in Romania, in scop turistic sau in interes de afaceri si veti ateriza in aeroportul Henri Coanda din Otopeni, trebuie sa stiti ca exista foarte multe firme care ofera servicii de rent a car in Otopeni si in Bucuresti la cele mai bune preturi daca rezervati din timp o masina. Autoturismul va poate fi adus direct in aeroport, in momentul in care veti ateriza iar procedurile de inchiriere sunt simple, veti semna contractul auto si veti achita contravaloarea serviciilor. Plata se poate face cu cardul sau cash in functie de conditiile firmelor de inchirieri. Pentru oamenii de afaceri sau pentru turistii care nu detin un carnet de conducere, serviciile de inchirieri auto din aeroportul Otopeni sau din Bucuresti pot fi oferite si cu un sofer personal care va poate prelua de la aeroport sau va poate insotii in calatoria dumneavoastra atat cat aveti nevoie.

 

Masina de inchiriat.

Masini- de inchiriat

Rent a car in Bucuresti aeroport Otopeni

Call Now Button Menu