Cum poti opta pentru cele mai bune servicii de rent a car Bucuresti
22nd ianuarie 2016
Iarna la munte cu o masina inchiriata
27th ianuarie 2016

Masini-de inchiriat in-Bucuresti

Masini de inchiriat in Bucuresti

Va ganditi sa vizitati Bucurestiul? Capitala este un punct de atractie turistica in care veti gasi foarte multe obiective de vizitat. Pentru a putea calatori si a avea parte de mai multa mobilitate, veti avea nevoie de un mijloc de transport. Exista mai multe mijloace cu care va puteti deplasa, de la transportul in comun la taxiuri sau la tren. Insa cu aceste mijloace clasice de transport nu veti avea parte de mobilitate, veti fi conditionati de un traseu stabilit, in plus dupa ora doisprezece noaptea in Bucuresti mijloacele de transport in comun numai circula. Pentru cei care nu stiu exista numeroase firme care ofera masini de inchiriat in Bucuresti.
Cum puteti rezerva masini de inchiriat in Bucuresti?
Inainte de calatorie, puteti consulta mediul online la o simpla cautare pe internet dupa cuvantul inchirieri masini Bucuresti veti gasi numeroase firme cu care veti putea colabora. Pentru a obtine un pret mai bun, ar fi ideal sa faceti rezervarea cu cateva saptamani inainte, astfel garantat veti obtine un pret mai bun. Puteti face rezervarea online sau o puteti face telefonic. Exista unele firme care va ofera posibilitatea ca in momentul in care faceti rezervarea online, sa primiti si factura direct pe adresa de e-maill. Astfel veti avea toate datele de care aveti nevoie, inclusiv valoarea totala a cheltuielilor pe care trebuie sa le achitati. Veti avea avantajul ca in momentul in care veti ajunge sa preluati masina, compania care va ofera masini de inchiriat in Bucuresti nu va mai poate percepe taxe suplimentare.
Permisul de conducere.
Atunci cand optati pentru serviciile unei firme de inchirieri masini Bucuresti, aveti nevoie de un permis de conducere international. O copie dupa acesta trebuie trimisa agentiei de inchirieri masini, in momentul in care faceti rezervarea. Fotografia dupa permisul de conducere, va fi atasata la contractul de inchiriere si va ramane in custodia firmei timp de un an de zile. Astfel ei vor evita situatiile in care pot primii amenzi din partea politiei pentru condusul dumneavoastra neregulamentar. Este recomandat sa conduceti extrem de prudent atunci cand folositi un serviciu de inchirieri masini Bucuresti.
Solicitati si un gps.
Bucurestiul este un oras foarte aglomerat cu multe strazi intortocheate, astfel ar fi bine sa solicitati firmei de la care inchiriati masina si un gps, costul suplimentar al acestuia este de douazeci de euro. Daca veti avea norocul ca masina pe care ati inchiriat-o sa aiba navigatie, nu veti mai fi nevoiti sa achitati nimic suplimentar.
Cititi inainte regulile de circulatie din Romania.
Inainte sa va urcati la volanul unei masini inchiriate in Bucuresti, trebuie sa cunoasteti legislatia rutiera valabila in Romania. Puteti gasi pe internet foarte multa documentatie in acest sens, pe care ar fi bine sa o cititi.
Atentie la limita de viteza.
In Bucuresti limita de viteza este de cincizeci de km pe ora. In functie de sectorul de drum pe care circulati aceasta poate fi mai mare sau mai mica. In majoritatea zonelor sunt radare fixe sau mobile, deci ar fi bine sa respectati limita de viteza impusa pentru a evita neplacerile cauzate de o eventuala amenda.
Daca veti tine cont de aceste sugestii veti avea pasrte de cea mai buna colaborare cu agentia care va ofera masini de inchiriat in Bucuresti.

Menu Suna Acum