Piata serviciilor de inchirieri auto Bucuresti

Rent a car Bucuresti – cum sa alegi serviciul economic
28th octombrie 2016
Dezvoltarea serviciilor de rent a car Bucuresti
23rd noiembrie 2016

Piata serviciilor de inchirieri auto Bucuresti

Piata serviciilor de inchirieri auto Bucuresti a devenit una extrem de importanta in ultimii ani, dezvoltarea continua a turismului din Romania a determinat si aparitia numeroaselor companii din capitala care ofera aceste tipuri de servicii. Fie ca aveti nevoie de o masina pe care o puteti inchiria cu sofer sau fara, solutia va este oferita de firme de inchirieri auto. Acestea sunt mult mai avantajoase decat un serviciu clasic de transfer aeroport, aici preturile sunt calculate in functie de numarul de zile pe care il are clientul. De asemenea nu exista vreo limita de km pe care sa o impuna o companie de inchirieri auto. Aceasta piata este intr-o continua dinamica, de la an la an apar mai multe companii cu oferte din ce in ce mai atractive pentru clienti. Incercam sa oferim utilizatorului sau viitorilor clienti cat mai multe informatii despre aceste companii precum si modul in care se poate alege o masina potrivita care sa satisfaca dorintele clientilor.

Inchirieri auto Bucuresti si livrarea masinii in aeroport.

Statisticile companiilor de inchirieri auto Bucuresti, arata ca cea mai mare parte a clientilor care utilizeaza masinile de inchiriat, sunt persoane care vin din afara tarii. Fie ca este vorba de cei care vin in interes de serviciu sau de simplii turisti, cei mai multi dintre acestia aleg sa foloseasca serviciile de inchirieri auto direct in aeroportul international din Otopeni sau Baneasa. Ofertele sunt extrem de tentante, preturile la fel, din punctul nostru de vedere aceste servicii sunt cele mai eficiente mijloace de transport cu care va puteti deplasa pe toata perioada sejurului dumneavoastra in capitala. Daca tot a venit vorba de livrarea masinii va transmitem cea mai buna veste, o mare parte dintre aceste societati va pot livra masina direct la aeroport, astfel nu veti mai avea batai de cap si o sa va puteti deplasa de acolo catre locatia in care doriti sa mergeti. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti ca sa beneficiati de livrarea la aeroport, este sa faceti o rezervare cu compania de inchirieri auto Bucuresti pe care ati ales-o si sa le solicitati ca masina sa va fie livrata la aeroport in momentul in care dumneavoastra veti ateriza. Un reprezentant al companiei de inchirieri masini va fi prezent in aeroport cu automobilul la data si ora stabilita de comun acord cu dumneavoastra.

Inchirieri auto Bucuresti la cele mai bune preturi.

Fara indoiala si pretul este un factor extrem de important care va face sa luati decizia catre ce companie de inchirieri auto Bucuresti o sa va indreptati. Un pret bun si o calitate pe masura sunt factorii care influenteaza un client catre ce servicii de inchirieri auto se va indrepta. Mentionam ca preturile sunt unele extrem de accesibile, acestea pornesc de la 15 euro pentru perioade mai mari de 20 de zile de inchiriere. Daca si dumneavoastra doriti sa calatoriti in mod eficient, va invitam sa apelati la inchirieri auto atat in capitala cat si in aeroport, cu siguranta nu veti regreta decizia pe care ati luat-o. Iar daca compania aleasa are recenzii pozitive cu siguranta veti ajunge sa stati la volanul unei masini extraordinare de la o companie de inchirieri auto Bucuresti.

Doar cu noi veti gasii cu siguranta oferte incredibile de inchirieri masini Bucuresti.

Menu Suna Acum