Reducerea consumului la masinile inchiriate

Despre rent a car
6th noiembrie 2015
Inchirieri masini in aeroportul din Otopeni 1
8th noiembrie 2015

Reducerea consumului la masinile inchiriate

Atunci cand conducem o masina, interesul fiecaruia dintre noi este ca aceasta sa fie intr-o stare foarte buna de functionare si cu un consum redus de carburant. In ultimii ani pretul carburantilor a crescut semnificativ, iar in Romania costul acestora este mai mare decat in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, datorita taxelor foarte mari si a cresterii barilului de petrol. In situatia in care inchiriati o masina din Otopeni sau din Bucuresti, de la o firma care ofera servicii de rent a car, puteti beneficia de oferta cu rezervorul plin sau puteti alimenta dumneavoastra masina in functie de preferinta, insa la sfarsitul perioadei de inchiriere aceasta trebuie returnata tot cu rezervorul plin daca ati optat pentru aceasta varianta. Avand o experienta relevanta in serviciile de rent a car Otopeni si rent a car Bucuresti, ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi utile care sa va ajute sa reduceti semnificativ consumul masinii personale sau a masinii inchiriate. Trebuie sa tineti cont de cativa factori care vor determina reducerea consumului de carburant si anume:
-Verificati cu atentie inainte de plecarea in calatorie daca aveti o presiune optima in anvelope si respectati specificatiile indicate de producatorul masinii daca acestea sunt prea dezumflate consumul poate creste. Daca folositi anvelopele de iarna in timpul verii, sau invers consumul masinii va creste.
-Pastrati o viteza de rulare constanta, daca franati sau accelerati brusc, acest lucru poate duce la cresterea consumului de carburant. Accelerarea masinii trebuie sa fie constanta, daca in oras vei respecta viteza de 50 km/h vei simtii si o scadere de consum.
-Redu greutatile inutile pe care le ai in portbagajul masinii, iar in cazul in care mergi frecvent in oras nu alimenta masina cu rezervorul plin, acest lucru poate ingreuna si astfel va creste consumul.
-Incearca sa nu folosesti aerul conditionat daca nu ai nevoie de el, acesta poate creste consumul cu 1 sau 2 litrii.

Daca aceste sugestii vor fi respectate veti reduce simtitor consumul de carburant al masinii.

Call Now Button Menu