Rent a car Bucuresti – cum sa alegi serviciul economic

Inchirieri auto Otopeni -rezervari masini
21st august 2016
Piata serviciilor de inchirieri auto Bucuresti
3rd noiembrie 2016

Rent a car Bucuresti – cum sa alegi serviciul economic

Daca sunteti un impatimit al calatoriilor, cu siguranta pana acum mai ales daca ati plecat in afara tarii ati optat pentru o companie de rent a car ca mijloc de transport. Mai multe studii efectuate in ultima perioada in Romania, releva faptul ca jumatate dintre turisti si peste 80 la suta dintre oamenii de afaceri care calatoresc in capitala aleg sa foloseasca serviciile unei agentii de rent a car Bucuresti, ca principal mijloc de transport in tara noastra. Daca nu va aflati printre persoanele care opteaza frecvent pentru rent a car, incercam sa venim in intampinarea dumneavoastra cu cateva sfaturi utile in alegerea perfecta. Mai jos o sa va oferim in ordine o parte dintre acestea:

 1. Daca pana acum nu erati orientati decat catre companiile multinationale de rent a car Bucuresti, de astazi va sfatuim ca ar fi util sa incercati o colaborare si cu cele locale. Serviciile acestora s-au imbunatatit in ultimul timp, iar preturile devin din ce in ce mai accesibile. Chiar si clientii mai vechi au inceput sa se orienteze catre aceste companii, avantajul este dat de faptul ca acestea fiind noi pe piata, incearca sa ofere intotdeauna servicii ireprosabile pentru a putea acapara un numar tot mai mare de clienti.

 2. De asemenea trebuie sa va orientati cu mare atentie la ce tip de masina aveti nevoie, de cele mai multe ori societatile de rent a car fac confirmarea pentru o anumita clasa si nu pentru un anume model. Aceasta alegere trebuie sa o faceti in functie de numarul de persoane cu care veti calatorii sau in functie de bagajele pe care le aveti la dumneavoastra. Daca sunteti singur, ideal ar fi sa va indreptati atentia catre o masina din gama economica, cu un consum mic de carburant, cu aceasta va puteti deplasa mult mai usor in aglomeratia orasului.

 3. Incercati sa va luati ceva timp pentru a rezerva o masina, sa puteti cauta cele mai bune oferte, sa va indreptati atentia catre sugestiile clientilor care au mai colaborat cu agentiile de rent a car Bucuresti si nu in ultimul rand pentru a fi convinsi ca rezervarea va ramane confirmata.

 4. Un alt aspect de care este necesar sa tineti seama, este contractul de inchiriere, acesta trebuie citit in amanunt. Acolo sunt de obicei trecute si clauzele contractuale precum si conditiile pe care dumneavoastra trebuie sa le indepliniti ca si client.

 5. Verificati in amanunt masina in momentul in care va este livrata, daca are zgarieturi sau probleme vizibile, nu ezitati sa le notati in contractul de rent a car, astfel veti evita sa vi se opreasca prejudicii in momentul in care o returnati companiei.

Daca veti respecta aceste aspecte pe care le-am sintetizat mai sus, cu siguranta veti face alegerea perfecta, astfel o sa va puteti bucura de cel mai bun mijloc de transport atat rapid cat si extrem de eficient. Din punctul nostru de vedere o companie de inchirieri masini este cea alegerea cea mai buna dintre toate mijloacele de transport care exista pe piata. Cu siguranta o societate de inchirieri auto va fi mai mult decat avantajoasa din punct de vedere al pretului. Daca ar fi sa facem o comparatie intre o astfel de companie si celelalte mijloace de transport, acestea ar fi cele mai avantajoase. In primul rand diferenta de pret intre aceste companii de inchirieri auto si celelalte mijloace este de aproape 50 la suta mai ieftina in cazul primelor. Cu cat numarul zilelor de inchiriere este mai mare, cu atat preturl va fi unul mai mic. Daca doriti sa aflati si alte detalii referitoare la serviciile companiei noastre va invitam pentru rent a car Bucuresti pe pagina principala www.rent-a-car-otopeni.ro

Menu Suna Acum