Transfer aeroport

Servicii de inchirieri auto in Bucuresti Otopeni

Mai jos o sa va oferim serviciile suplimentare de care puteti beneficia daca optati pentru colaborarea cu agentia noastra. Promitem sa satisfacem in mod ireprosabil toate cerintele dumneavoastra.

Servicii de transfer aeroport

Atlass Automotive va pune la dispozitie un serviciu rapid si ieftin de transfer de la aeroportul international Henri Coanda din Otopeni sau de la aeroportul Baneasa. Fie ca doriti sa ajungeti intr-o locatie din Bucuresti sau intr-o locatie din Romania va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte si cu masini de buna calitate pentru a va bucura de tot confortul. Serviciul de transfer aeroport este disponibil cu masini de 5 locuri, pretul acestora poate varia in functie de clasa auto pe care o alegeti.

Destinatii

Cu serviciul de transfer de la aeroportul din Otopeni, puteti calatorii catre orice destinatie, facturarea va fi facuta in functie de numarul de km parcursi, iar costul pleaca de la 0,40 de euro / km si se va calcula dus intors. In cazul in care doriti sa faceti o rezerbvare pentru transfer aeroport ne puteti scrie la adresa rentacarotopeni85@gmail.com sau ne puteti contacta telefonic la 0760193060. Daca ne trimiteti solicitarea scrisa, in scurt timp veti primii pe emaill confirmarea si costul estimativ al serviciului de transfer aeroport in functie de numarul de km. Pretul final va cuprinde toate taxele, cele de parcare din aeroport, taxa de drum si rovigneta.

Procedura: la data si ora stabilita, soferul nostru o sa va astepte la aeroportul din Otopeni cu o placuta cu numele dumneavoastra. Plata se va face la sosirea in aeroport, in situatia in care vor exista km suplimentari fata de cei specificati anterior, acestia vor fi facturati suplimentar.

Sofer personal

Pentru orice calatorie de afaceri sau pentru un scurt tur al Romaniei puteti alege serviciul nostru de inchirieri auto cu sofer pus la dispozitie de Atlass Automotive rent a car. Veti beneficia de serviciile unui sofer profesionist, bun cunoscator al orasului care o sa va conduca in siguranta la locatia indicata de dumneavoastra, acesta o sa va intampine in aeroport si o sa va conduca la destinatie in conditii de siguranta. Nu are rost sa va incarcati cu harta orasului sau sa folositi un gps, solutia cea mai simpla poate fi inchirierea unei masini cu sofer. chiar si in masina va puteti continua linistiti activitatile sau va puteti conduce afacerile nu veti fi nevoiti sa conduceti intr-un oras aglomerat cum este capitala. Veti dispune de o flota auto destul de diversificata aici

transfer aeroport bucuresti otopeni

Puteti opta pentru urmatoarele servicii:

  • inchirierea unei masini pentru transfer la si de la aeroportul Otopeni.
  • inchirierea unei masini cu sofer pentru turul Bucurestiului
  • inchirierea unei masini pentru turul Romaniei
  • inchirierea unei masini pentru deplasarea la un eveniment special.

In situatia in care alegeti sa inchiriati o masina cu sofer nu va mai trebuii sa achitati garantia. Tariful pentru o perioada de 8 ore este de 45 de euro pentru sofer plus costul pentru km parcursi.

Serviciul de transfer dar si de inchirieri auto cu sofer este disponibil pentru turisti, pentru companii sau oameni de afaceri.

Rent A Car Bucuresti Otopeni – Atlass Automotive

Menu Suna Acum