Beneficiile ofertei de rent a car Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro

Turismul in Romania si rent a car
23rd noiembrie 2017
Rent a car Bucuresti marci preferate ale turistilor
23rd februarie 2018

Beneficiile ofertei de rent a car Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro

Beneficiile ofertei de rent a car Bucuresti de care veti beneficia prin www.rent-a-car-otopeni.ro sunt destul de numeroase printre ele se numara:

  • Libertatea de miscare – va puteti deplasa de fiecare data si la orice inchiriere catre locatia in care trebuie sa ajungeti, nu veti avea niciodata impusa o anumita limita de km. Dupa ce ati preluat masina din aeroportul Otopeni sau din capitala si ati achitat contravaloarea tuturor zilelor de inchiriere nu va trebuii sa va mai faceti griji. Este cel mai avantajos mijloc de transport in comparatie cu cele disponibile pe piata.
  • Clientii nostrii se pot bucura dupa ce inchiriaza masini de cele mai frumoase atractii turistice ale Romaniei, iar cel mai important aspect este ca de fiecare data vor avea parte de cele mai bune oferte si cotatii de pret.
  • Programul de fidelizare este si el cat se poate de avantajos, acesta va include reduceri de pana la 30 la suta pentru a doua inchiriere, asta inseamna ca oferta de rent a car Bucuresti vine la pachet si cu un voucher.

Preturile de inchiriere sunt extrem de accesibile, pleaca de la 12 euro in functie de masina pe care o alegeti.

Beneficiile de care va bucurati pentru inchirieri auto in aeroportul Otopeni prin www.rent-a-car-otopeni.ro

  • Livrarea gratuita a masinii in incinta aeroportului indiferent de ora la care aterizati.
  • Preturile practicate corect
  • Posibilitatea incheierii unei polite de asigurare full casco in care raspunderea dumneavoastra va fi zero in cazul unui eveniment.

Inchirierea masinilor cu sofer ales de la agentia de rent a car Bucuresti care va poate insotii pe toata durata sederii dumneavoastra in Romania.                              


Astfel optand pentru aceste oferte excelente de rent a car, clientii se pot bucura de masini pentru calatorii de afaceri, pentru deplasari in afara localitatii la munte sau la mare, pot inchiria masini cu 7 locuri cu care sa se deplaseze impreuna cu familia. Per total inchirierea unei masini are o serie de avantaje de care poate beneficia orice posesor al unuli opermis de conducere.

Inchirierea unei masini de la Rent-a-car-otopeni.ro nu numai ca va ofera cele mai bune beneficii asa cum v-am enumerat mai sus, insa si procesul de rezervare este cat se poate de simplu, se inchiriaza direct de pe site sau telefonic iar programul de predare si de preluare este non stop.

Menu Suna Acum