Cea mai buna barcuta de plantat

Cel mai bun serviciu de rent a car Bucuresti
25th februarie 2021
Cea mai buna firma deratizare si dezinsectie Bucuresti
23rd septembrie 2021

Cea mai buna barcuta de plantat

Cum ar trebuii sa alegi cea mai buna barcuta de pescuit plantat sau mai popular navomodel, citeste in continuare ghidul nostru si alege informat, iti recomandam cateva produse de cea mai buna calitate pentru a fi sigur ca vei face marea captura. Pescuitul cu ajutorul unei barcute de plantat iti va facilita de cele mai multe ori capturi impresionante deoarece cu ajutorul navomodelului de plantat vei putea sa ajungi cu momeala in locuri destul de greu accesibile, de asemenea exista barcute pe care vei putea sa montezi si sonarul de pescuit. Iata cateva recomandari pe care ti le facem.

BARCĂ NĂDIRE PESCUIT LA CRAP START’R EVO ANATE

 Este un navomodel de pescuit ce permite o manevrare extrem de usoara, transmite la mai mult de 300 de m fara sa piarda semnalul, are o culoare de camuflaj. Are un motor cu elice ce este alimentat cu ajutorul a doua baterii de plumb, o telecomanda care iti va permite o foarte usoara manevrabilitate, are o autonomie de aproximativ doua ore.

VEZI AICI DETALII SI PRET

VEZI SI ALTA OFERTA

 

 

CLICK AICI PENTRU DETALII SI PRET

 

 

De ce sa alegi cea mai buna barcuta de pescuit plantat

In primul rand daca vrei sa vii acasa cu o captura impresionanta de peste vei avea intotdeauna nevoie de scule profesionale, o barcuta de plantat este o foarte buna alegere in acest sens insa va trebuii sa tii cont de cateva aspecte esentiale pentru a putea sa faci o buna alegere, in continuare o sa iti prezentam caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca o barcuta de plantat.
Manevrabilitatea – marea majoritate a barcutelor de pescuit si de plantat sunt dotate cu o telecomanda ceea ce le face destul de manevrabile si foarte usor de controlat de catre pescar. Ideal ar fi ca acestea sa fie echipate si cu sonar astfel incat sa poti verifica in cel mai mic detaliu locul in care intentionezi sa plasezi momeala, cu ajutorul ghidului nostru de cumparaturi cu siguranta vei face o buna alegere. In al doilea rand cea mai buna barcuta de plantat trebuie sa fie dotata si cu un maner de transport destul de rezistent ca sa permita transportul acesteia cu usurinta. In al doilea rand ar trebuii sa fie dotate cu un suport pentru momeala, de cele mai multe acest suport este atasat deasupra barcutelor, o alta componenta esentiala a celei mai bune barcute de plantat si pescuit este antena care comunica cu telecomanda astfel incat sa permita semnalul de la distanta si controlul cu cea mai mare usurinta. O alta caracteristica esentiala a unei barcute de plantat este faptul ca aceasta va avea inclus si un gps , isi poate seta singura punctele in care a mai plantat si o poti trimite catre aceleasi locuri pentru a inlocuii momeala.

Designul dar si stabilitatea barcutei de plantat

Designul unei barcute de plantat nu este atat de important cum este stabilitatea , insa daca acesta este atractiv este oricand binevenit. Materiaul din care este confectionata cea mai buna barcuta de pescuit plantat este de cele mai multe ori din plastic sau din fibra ceea ce permite ca aceasta sa fie extrem de uosra atunci cand o asezi pe apa. O barcuta de plantat cu o mai buna stabilitate poate avea uneori un pret de achizitie ceva mai ridicat insa va merita cu siguranta investitia. In al doilea rand cea mai buna barcuta de plantat pe langa designul destul de atractiv si stabilitate, va trebuii sa aiba un motor destul de puternic si sa poata transporta mai mult de 3 kg de momeala in cuvele speciale, sunt destul de rezistente la impact si au o carma metalica care le permite sa se intoarca si in spatii mai mici. Cea mai buna barcuta sau navomodel de pescuit si de plantat in comparatie cu cele de o caltate mai precara constau in randamentul acestora, in voteza cu care se pot deplasa pe luciul apei si in acumulatori, primele avand acumulatori de foarte buna calitate care rezista mult mai mult. O barcuta de plantat este confectionata din materiale de foarte buna calitate, au acumulatorii din plumb cu o durata de viata destul de mare in comparatie cu alte navomodele.
Menu Suna Acum