Cea mai buna statie radio auto

Inchirieri auto Otopeni solutii de top
17th decembrie 2020
Cel mai bun compresor auto
16th ianuarie 2021

Cea mai buna statie radio auto

Atunci cand ai de parcurs frecvent drumuri in afara localitatii, trebuie sa te asiguri de fiecare data ca ti-ai luat masurile de siguranta, in primul rand masina ar trebuii sa fie in stare perfecta de functionare iar in al dolea rand va trebuii sa te asiguri ca pe drumurile pe care vei circula nu iti vor iesii obstacole, pentru a stii exact cum vor fi drumurile dar si pentru a tine legatura cu alti soferi, vei avea nevoie de cea mai buna statie radio auto cb. Cu ajutorul acesteia vei stii exact ce obstacole ti se vor ivii pe drum, eventualele filtre ale politiei dar si daca vor fi radare pe traseu. Din punctul nostru de vedere cea mai buna statie radio auto este o alegere foarte buna pentru a stii exact ce vei intampina pe traseu, mai ales ca ai avantajul ca vei putea comunica cu ceilalti soferi pe o ditanta de peste 10 km. In acest fel vei tine aproape si vei stii in timp util informatiile din trafic. Pe piata se comercializeaza numeroase astfel de produse, insa daca doresti sa achizitionezi cea mai buna statie radio auto va trebuii sa tii cont de cateva sfaturi si informatii oferite de specialisti, am intocmit pentru tine un scurt ghid de cumparaturi dupa ce ne-am informat in prealabil in privinta caracteristicilor pe care trebuie sa le indeplineasca cea mai buna statie radio auto cb. Vezi in continuare cateva produse de buna calitate.

Kit statie radio CB Avanti Micro *PRO-VERSION* + Antena Radio ML 145 + baza magnetica

 Avanti Micro este o statie radio CB de foarte mici dimensiuni, ce asigura un confort sporit pe parcursul utilizarii datorita functiilor de Autosquelch reglabil si RF-Gain reglabil, fiind usor de depozitat si manipulat.
Statia are la baza tehnologia SMD, fiind dotata cu display LCD si mufa de iesire pentru difuzor extern. Are recenzii si pareri foarte bune din partea utilizatorilor precum si un raport excelent intre calitate si pret.

VEZI AICI DETALII SI PRET

Statie radio CB President Bill ASC, cod TXPR001, squelch automat

 Parerea noastra despre aceasta statie auto este ca ar fi o buna alegere pentru cei mai exigenti clienti. Are o putere de emisie de 4 w, respecta standardele si legislatia in vigoare, functioneaza atat pe banda Am cat si pe banda Fm, are selector rapid al canalelor de urgenta si de infotrafic. Pachetul statiei este complet.

VEZI AICI DETALII SI PRET

De ce si cum sa alegi cea mai buna statie radio auto

Atunci cand ai distante mari de parcurs cu masina in afara localitati, este de cele mai multe ori inevitabil sa nu intalnesti in drum filtre de politie sau radare, de aceea o statie radio auto este binevenita mai ales daca esti sofer profesionist si iti petreci cea mai mare parte a timpului la volanul masinii. Aceasta statie radio auto trebuie aleasa doar dupa ce ai citit cateva ghiduri de cumparaturi, ea trebuie sa indeplineasca cateva functii si caracteristici cat se poate de importante, trebuie sa iti permita sa utilizezi mai multe canale astfel incat sa te poti conecta extrem de usor cu ceilalti participanti la trafic si pentru a afla informatii cat se poate de importante referitoare la drumurile pe care circuli, ai marele avantaj ca nu este necesar sa ai o conexiune la internet, statia functioneaza doar cu alimentarea electrica la bricheta masinii si cu unde radio. In primul rand o statie auto de cea mai buna calitate trebuie aleasa in functie de buget, cele mai scumpe au si cateva caracteristici in plus, in primul rand sensibilitatea la receptie este un criteriu extrem de important de care trebuie sa tii seama atunci cand alegi modelul, aceasta caracteristica se refera la faptul ca poate prinde si semnalele mai slabe de la o distanta mai mare. Sensibilitatea unei statii radio auto este specificata de cele mai multe ori de producator, aceasta este masurata in micro-volti. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont in alegerea statiei radio auto este cel care se refera la numarul de canale, acesta trebuie sa fie de minim 40 de canale. Va trebuii sa o utilizezi pe canalul 22 Fm acesta fiind cel mai utilizat de catre soferii profesionisti din Romania. De asemenea o statie radio auto va trebuii sa aiba si butoane si indicatoare pentru trafic, butoane de schimbare a canalelor precum si butoane de reglaj al volumului.

Cum se utilizeaza si instaleaza o statie radio auto

Statiile radio sunt extrem de usor de utilizat, acestea se vor conecta la sursa de curent a masinii, se vor regla canalele pe care urmeaza sa o utilizezi, exista pe piata si statii radio cu baterii proprii insa nu ti le recomandam deoarece sursa de curent se va epuiza destul de repede si astfel risti sa ramai fara statie cand ai cea mai mare nevoie de ea. De cee mai multe ori producatorul iti va recomanda si functiile suplimentare pe care le are statia si pe care le vei putea folosii. Pretul unei statii radio este indicat si de modul in care aceasta se va instala, cea mai buna varianta este aceea care se instaleaza pe portbagajul masinii cu ajutorul unui magnet, dupa ce nu o mai utilizezi o vei desface si o vei depozita intr-un loc pe care il alegi.
In functie de tipurile de statii auto pe piata vei gasii urmatoarele;

Statiile mobile si portabile

Cand ne referim la aceste tipuri de statii radio auto, acestea se pot monta cu usurinta in masina, se vor conecta la bricheta pentru alimentarea cu energie electrica la 12 v. Statiile portabile sunt un tip de produse foarte usor de utilizat si care pot fi luate cu tine atunci cand cobori din masina, cu ajutorul lor vei mentine legatura cu ceilalti participanti la trafic.

Cum sa alegi statia auto radio de cea mai buna calitate

Daca nu ai informatiile necesare, alegerea celei mai bune statii radio auto poate fi una extrem de dificila mai ales daca nu ai deloc informatii in acest sens. Trebuie in primul rand sa iti planifici bugetul, o statie radio auto de calitate care sa aiba un semnal si o frecventa foarte buna nu va fi deloc o alegere usoara si nici ieftina. Am cautat marea majoritate a informatiilor existente pe piata in ceea ce priveste alegerea statiilor auto potrivite si am intocmit un ghid de cumparaturi pentru dumneavoastra cat se poate de bine documentat intotdeauna noi cei de la rent a car otopeni facem analize complete asupra acestor produse.

Calitatea emisiei

Probabil ca este unul dintre cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi cea mai buna statie radio auto, in functie de asta vei putea sa o folosesti si sa asculti comunicarile cu ceilalti soferi cu cea mai mare acuratete. Produsele de calitate te vor ajuta sa comunici pe distante mult mai mari de 10 15 km cu ceilalti soferi. Acuratetea microfonului este un alt aspect esential pe care va trebuii sa il iei in calcul, in functie de asta vei avea parte de informatii de calitate sau nu. Daca microfonul nu va fi de calitate este posibil sa primesti o informatie gresita sau una pe care sa nu o auzi. Lungimea si calitatea antenei sunt alte aspecte care trebuiesc luate in considerare atunci cand ai nevoie de un astfel de produs, ea va influenta foarte mult semnalul si evident calitatea statiei radio auto. Calitatea emisiei va fi influentata de fiecare data si de antena dar si de calibrarea statiei radio inainte de utilizare. Antena se va calibra imediat dupa montarea statiei auto, in caz contrar risti ca statia sa se arda, aceasta se va face cu ajutorul unui aparat special.

 

Menu Suna Acum