Cea mai buna camera auto
27th noiembrie 2020
Cel mai bun atv pentru copii
29th noiembrie 2020

Cel mai bun invertor auto

Majoritatea masinilor care se produc astazi, pleaca din fabrica cu porturi usb , astfel incat sa aveti posibilitatea sa va incarcati dispozitivele mobile, cum ar fi telefonul, un gps auto sau alte accesorii pentru masina. Daca in schimb ai nevoie sa iti incarci laptopul sau alt dispozitiv care functioneaza la 220 v , vei avea nevoie de un invertor auto care sa te ajute.  Cu ajutorul celui mai bun invertor auto vei putea sa folosesti bateria masinii la o putere mai mare.  Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv poti sa incarci si aparatele care de cele mai multe ori se incarcau doar la priza pe care o aveai acasa. Pe piata exista cateva optiuni de cumparare, insa vom incerca sa iti oferim informatiile esentiale pentru a putea alege cel mai bun invertor auto pentru masina. O sa iti oferim cateva recomandari si caracteristicile fiecarui produs pe care ti-l recomandam. Am tinut cont atunci cand am intocmit ghidul si de recenziile pe care le au produsele.

Pachet promo: Invertor tensiune 12V-220V, 600W, USB, 5 functii, intrerupator, Sal + Incarcator Auto Multifunctional Tip Bricheta

 Acest tip de invertor auto poate fi montat atat la bricheta masinii cat si direct la baterie, vine la pachet cu un cadou de 3 incarcatoare tip bricheta. Ito modifica tensiunea de 12 V in tensiune de 220 V. Are un design modern, 2 porturi usb, are 5 functii de protectie si anume; protectie de priza pentru copii, protectie pentru supraancalzire , protectie impotriva scurtcircuitarii dar si o protectie pentru descarcarea bateriei. Are intrerupator pentru oprirea automata atunci cand nu il mai folositi precum si un raport excelent intre calitate si pret. Poate fi folosit atat in camping, atunci cand sunteti in barca sau pe alte autovehicule de dimensiuni mai mari, carcasa este confectionata dintr-un material extrem de rezistent. Este un produs care se afla in topul preferintelor marii majoritati a clientilor. Este ideal pentru cei care il folosesc pentru excursii.

Click aici pentru detalii si pret

Invertor auto, tensiune 12V-230V, putere 300W, port USB pentru incarcare smartphone, laptop, etc. mufa bricheta + clesti crocodil pentru baterie

 Invertorul de putere genereaza 230 V AC de la 12 V CC. Puteti utiliza acest invertor pentru a alimenta un laptop, lampa, televizor, radio sau un frigider mai mic de la o baterie auto standard de 12 V sau de la o centrala solara. O solutie ideala pentru calatorii, camping, pentru soferii de camioane, proprietarii de cabane sau pentru o alimentare cu energie de urgenta. Este un produs recomandat de clientii care l-au achizitionat.

Click aici pentru detalii si pret

Ce este un invertor auto

Pe intelesul tuturor cititorilor un invertor auto este un dispozitiv pe care il vei conecta la masina, acesta iti va transforma curentul continu in curent alternativ, cu ajutorul acestui aparat vei avea cu tine o priza portabila, la care vei putea sa incarci laptopul, tableta precum si alte dispozitive. Asadar vei reusii sa transformi curentul masinii care este de 12 sau de 24 de V in curent de 220 V. Cel mai bun invertor auto va utiliza tensiunea de la bateria auto a masinii si o va transforma astfel incat sa ti-o aduca la 220 de V. Atunci cand utilizati invertorul auto va sfatuim sa aveti motorul masinii pornit, astfel incat sa evitati consumul rapid al bateriei auto sau eventuala defectare a aternatorului. Este un dispozitiv cat se poate de util pentru persoanele care calatoresc mult cu masina, de exemplu daca vrei sa stabilesti o conexiune la internet si ai un dispozitiv wifi mobil, il poti folosii si in zonele in care nu ai acces la internet, acesta se poate atasa la invertorul auto si il vei putea mentine in tensiune. Daca vei pleca in excursii poti utiliza invertorul si pentru alimentarea unui frigider auto sau a unei console de jocuri pentru cei mici ca sa ii ti ocupati. In concluzie un invertor auto este un ajutor de nadejde in orice loc ai avea nevoie de curent electric.

Cum functioneaza un invertor auto

Dupa cum probabil ca deja stiti o masina cu o baterie normala, aici vorbim despre gama medie de autoturisme, functioneaza la 12 V, in schimb masinile mai mari cum ar fi Suvurile sau alte tipuri de autoturisme la 24 de V. Aceasta tensiune nu va fi suficienta pentru marea majoritate a dispozitivelor care de cele mai multe ori functioneaza la 220 V, aici va vine in ajutor cel mai bun invertor auto care transforma energia si o face suficient de puternica pentru a va incarca dispozitivele. Acest dispozitiv se poate monta la sursa de alimentare de curent a masinii, adica la bricheta aesteia sau poate fi montat direct la baterie cu ajutorul unor cleme. Va trebuii sa alegeti un invertor auto in functie de compatibilitatea acestuia cu masina dumneavoastra, in descrierea produselor pe care vi le recomandam o sa gasiti tot ce va intereseaza. Un invertor auto are o singura priza de alimentare a dispozitivului pe care aveti de gand sa il incarcati, insa se poate utiliza un prelungitor , fie el si casnic cu ajutorul caruia veti putea sa incarcati simultan mai multe dispozitive. Exista si invertoare auto mai complexe, in schimb va trebuii sa platiti suplimentar pentru achizitionarea acestora, ele vin de obicei cu mai multe porturi de incarcare. Cel mai bun invertor auto va dispune si de un buton de siguranta, aceasta caracteristica a sa iti va permite sa opresti sau sa pornesti dispozitivul ori de cate ori vei avea nevoie de el, cu ajutorul acestui buton vei evita consumul inutil al bateriei masinii. De asemenea acesta trebuie sa fie prevazut si cu masuri de siguranta in cazul in care se va supraancalzii si sa se opreasca in mod automat.
Transformarea din curent continu in curent alternativ in cazul unui invertor auto se realizeaza cu ajutorul unor sisteme de fire si de circuite, de aceea este important sa alegeti un produs certificat. Functioneaza similar cu un transformator.

Masuri de siguranta pe care trebuie sa le aiba invertorul auto

Inchiderea – cel mai bun invertor auto pentru masina va avea un sistem care il va oprii din functionare ori de cate ori scoateti cheia din autoturism si opriti masina. De asemenea va avea protectie de supratensiune, in situatia in care din diferite motive exista fluctuatii de tensiune aparatul va fi protejat.

Alegerea produsului

Va trebuii sa tii cont in primul rand de tipul masinii pe care va urma sa instalezi dispozitivul dar si de cat de frecvent ai de gand sa il utilizezi, daca ai nevoie doar rareori in cateva excursii poti alege unul de mici dimensiuni, acesta se va putea conecta la orice tip de autoturism. Daca in schimb ai nevoie de un invertor cu mai multe prize trebuie sa alegi un invertor de dimensiuni mai mari care sa faca fata cererii de curent. Trebuie de asemenea sa tii cont de tipul de prize cu care functioneaza, exista diferente semnificatoive intre prizele din America si cele din Europa, in acest fel nu va trebuii sa mai achizitionati un adaptor. Recomandarea noastra este sa cumparati un produs de cea mai buna calitate, comercializat de producatorii de top, in acest fel veti avea certitudinea ca va rezista mult mai mult in timp si vei avea si o garantie extinsa a produsului, cele foarte ieftine sau comercializate de producatori sub semnul intrebarii nu ar trebuii sa fie achizitionate de un cumparator care vrea sa beneficieze de avantajele sale pe o perioada mai lunga de timp. Pentru ca stim ca este o munca dificila alegerea celui mai bun incarcator auto am intocmit pentru dumneavoastra o lista de produse pe care le-am testat si pentru care am intocmit caracteristicile si tipurile de utilizare cele mai potrivite. Pentru a putea folosii foarte mult timp invertorul vei avea nevoie si de cea mai buna baterie auto la noi vei gasii cateva recomandari si in acest sens.
Call Now Button Menu