Cele mai bune anvelope pentru camion

Ulei Motul pentru Diesel
3rd februarie 2021
Cel mai bun generator de ozon
4th februarie 2021

Cele mai bune anvelope pentru camion

Atunci cand vine vorba de anvelope camioanele sau Tirurile au nevoie de pneuri speciale intrucat acestea au mare tonar si toata greutatea se va lasa pe cauciucuri. Daca nu stii cum sa alegi cele mai bune anvelope pentru camion noi am intocmit un scurt ghid de cumparaturi si de pareri pentru a putea sa alegi produsele cele mai bune. Pentru ca nu este o investitie tocmai ieftina si trebuie facuta pe termen lung, alegerea celor mai bune anvelope pentru camion nu este o alegere tocmai simpla. Este binecunoscut ca diferenta de pret poate fi una destul de mare intre anvelopele de calitate si cele low cost, insa va merita sa investesti in unele bune, deoarece este in joc atat siguranta ta cat si a marfurilor pe care le vei transporta. Iata in continuare cateva produse de cea mai buna calitate din punctl nostru de vedere cele mai bune anvelope pentru camion.

Anvelopa camion 385/65r22.5 ,Bridgestone r179 160k/158l

Sunt anvelope pentru camion extrem de fiabile, se preteaza foarte bine pentru orice tip de camion, daca vei avea de parcurs distante lungi si vrei sa te bucuri mai mult timp de investitia facuta acestea pot fi modelele cele mai potrivite pe care le poti achizitiona. Aceste anvelope au caneluri conice ale benzii de rulare si nervuri foarte rezistente care nu se vor fisura in contact cu piatra. Sunt anvelope de camion extrem de apreciate de soferii profesionisti, au un raport foarte bun intre calitate si pret si sunt o investitie de durata.

VEZI AICI DETALII SI PRET

VEZI LISTA COMPLETA

De asemenea pe piata vei gasii anvelope pentru camion resapate, diferenta de pret intre acestea si cele noi fiind una destul de mare, insa din punctul nostru de vedere ar merita sa faci aceasta investitie daca vrei sa economisesti sume semnificative de bani. Avem o lista cu aceste produse vezi aici anvelope de camion resapate

De ce sa alegi cele mai bune anvelope pentru camion

 Anvelopele pentru camion ca si in cazul anvelopelor auto trebuiesc alese cu cea mai mare atentie, acestea reprezinta contactul direct intre masina si asfalt sau alte suprafete. De ele va depinde in cea mai mare parte aderenta pe sosea dar si gradul de control ceea ce va duce la siguranta dumneavoastra in trafic. Dimensiunea celei mai bune anvelope pentru camion va trebuii sa corespunda cu detaliile tehnice ale camionului sau ale tirului. Daca esti proprietar de camion trebuie sa cumperi la anumite intervale de timp cauciucuri potrivite intrucat acestea se deterioreaza in timp datorita uzurii. Pe piata se gasesc o multime de anvelope pentru camione de costuri si calitati diferite, de aceea va fi o provocare alegerea celui mai bun produs.

Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru camion

Atunci cand alegi anvelopele pentru camion va trebuii sa te orientezi catre conditiile de rulare ale camionului, pentru rularea pe asfalt va trebuii un anumit tip de anvelopa iar pentru rularea pe santiere un alt tip de cauciuc. Pur si simplu pentru fiecare tip de drum vei avea o anumita anvelopa pe care trebuie sa o alegi. De asedmenea pe piata vei gasii cauciucuri pentru camioane destinate utilizarii pe perioada de iarna dar si anvelope pentru toate sezoanele, cele din urma din punctul nostru de vedere fiind o alegere mult mai buna. Cele de iarna au rizurile mai profunde iar materialul din care acestea sunt confectionate este unul ceva mai rigid. Daca alegi anvelopele all season acestea se vor uza ceva mai repede deoarece le vei utiliza mai mult timp, insa costul de achizitie al acestora este unul mai mic decat in cazul anvelopelor de iarna. inchirieri auto otopeni

 

Menu Suna Acum