Clauzele unui contract de inchirieri masini

Conditii de indeplinit pentru a putea folosi un serviciu de inchirieri masini Bucuresti (rent a car)
27th ianuarie 2016
Conduceti prudent cand inchiriati masini
4th februarie 2016

Clauzele unui contract de inchirieri masini

Inainte sa treceti la utilizarea unui serviciu de inchirieri masini, ar fi bine sa stiti dinainte ce reguli impun agentiile si ce obligatii si drepturi aveti dupa semnarea unui contract de inchirieri masini. Compania Rent a car Otopeni isi propune sa va informeze referitor la cum sa procedati atunci cand semnati contractul de inchirieri masini. Atunci cand se intocmeste acest document, atat compania de inchirieri cat si dumneavoastra trebuie sa aveti beneficii de pe urma acestuia. Mai jos veti gasi cateva din clauzele unui contract de inchirieri masini.
1. Clientul care va inchiria o masina are obligatia sa nu paraseasca teritoriul Romaniei cu aceasta, in caz contrar va suporta penalitati care i se vor retine din garantie. Autoturismele din flota companiilor de inchirieri masini nu sunt asigurate casco international. Astfel daca veti trece frontiera iar masina va suferi avarii sau va fi furata va trebui sa suportati inreaga contravaloare a autoturismului, acest lucru se va produce dupa ce veti fi dat in judecata.
2. Pentru a putea inchiria o masina, orice client trebuie sa faca dovada detinerii unui permis de conducere, firma va face copi xerox dupa acesta si le va tine indosariate timp de un an de zile.
3. Pretul inchirierii include asigurare rca, casco iar optional clientul poate sa incheie o asigurare full care il va scuti de raspundere in cazul unui eveniment rutier. Pretul nu va include contravaloarea combustibilului, acesta trebuie sa fie suportat integral de client.
4. Predarea si preluarea autoturismului va fi facuta in locul stabilit in contract, daca un client doreste sa predea masina inchiriata in alta parte va achita taxe suplimentare.
5. Perioada minima a unui contract intocmit cu o societate de inchirieri masini este de douazeci si patru de ore. Masina va fi inchiriata unei singure persoane, daca acesta va instraina autoturismul, va avea de achitat costuri suplimentare sau chiar retinerea totala a garantiei.
6. Nerespectarea regulilor de circulatie de catre client revine in responsabilitatea acestuia, clientul va trebui sa suporte amenzile primite din partea politiei, societatea de inchirieri masini fiind absolvita de orice vina.
Daca doriti sa colaborati cu agentia Rent a car Otopeni, puteti citi conditiile referitoare la inchirieri masini pe site la sectiunea blog. Veti avea suportul nostru pentru orice problema sau informatie legata de serviciile noastre de inchirieri masini Bucuresti Otopeni.

Menu Suna Acum
× Whatsapp