Conditii de indeplinit pentru a putea folosi un serviciu de inchirieri masini Bucuresti (rent a car)

Cum poti opta pentru cele mai bune servicii de rent a car Bucuresti
22nd ianuarie 2016
Clauzele unui contract de inchirieri masini
29th ianuarie 2016

Conditii de indeplinit pentru a putea folosi un serviciu de inchirieri masini Bucuresti (rent a car)

Informații Utile pentru cea mai placuta experienta de inchirieri auto Bucuresti

În acest articol, ne propunem să vă informăm cu privire la condițiile de închiriere pentru serviciile de rent a car în București. Înainte de a alege închirierea unei mașini, este important să aveți cunoștințe despre procesul de închiriere și să fiți familiari cu cerințele pe care trebuie să le îndepliniți atunci când semnați un contract de colaborare cu o agenție de închirieri auto din București. Vă vom oferi, de asemenea, informații despre procedurile de închiriere auto, cum să faceți o rezervare și cum să alegeți mașina potrivită pentru dumneavoastră.

Cerințe de închiriere auto în București

Vârsta minimă: Persoanele care doresc să folosească serviciile de rent a car în București trebuie să aibă o vârstă minimă de 21 de ani. Totuși, aceasta nu este o regulă strictă, deoarece veți putea găsi companii dispuse să colaboreze cu dumneavoastră chiar dacă aveți mai puțin de 21 de ani. În astfel de cazuri, costurile de închiriere pot fi puțin mai ridicate.

Permis de conducere: Un client care dorește să închirieze o mașină trebuie să dețină un permis de conducere categoria B. Este important ca acest document să fie valabil în momentul ridicării autoturismului si trebuie prezentat in original agentului care va preda masina.

Document de identitate: Al doilea document esențial pe care trebuie să-l aveți la dumneavoastră în momentul închirierii este pașaportul sau buletinul de identitate. Acestea, de asemenea, trebuie să fie valabile la momentul preluării mașinii.

Cum să găsiți un serviciu de închirieri auto în București

Dacă nu aveți cunoștințe care să vă recomande o agenție de închirieri auto în București, puteți căuta singuri. Aveți la dispoziție o varietate de opțiuni: puteți căuta anunțuri pe internet ale firmelor de închirieri auto sau puteți găsi adresele lor și să vă deplasați personal la agenție. Dacă sunteți mai comod, puteți face rezervarea telefonic, iar compania de închirieri auto vă poate aduce mașina la domiciliu sau chiar la aeroport, în cazul în care aterizați acolo.

Durata minimă de închiriere

În general, companiile de rent a car din București închiriază mașinile din flota lor pentru o perioadă minimă de trei zile. Dacă aveți nevoie de o mașină pentru o perioadă mai scurtă, puteți achita costul celor trei zile de închiriere, iar mașina poate fi a dumneavoastră.

Costurile serviciilor de închirieri auto în București

Preturile pot varia în funcție de companie, de clasa mașinii alese, de anul de fabricație și de durata închirierii. Este recomandat să comparați ofertele diferitelor agenții și să negociați un preț accesibil în funcție de necesitățile dumneavoastră. Rețineți că, de obicei, prețurile vor varia în funcție de numărul de zile solicitate. De asemenea veti gasii si preturi mai atractive si chiar asigurari incluse daca optati pentru inchirieri auto fara garantie in Bucuresti veti avea posibilitatea unei asigurari full.

Contractul de rent a car

Contractul de închiriere este un document important, întocmit în momentul preluării mașinii. Aici vor fi trecute atât obligațiile și drepturile dumneavoastră, cât și condițiile pe care trebuie să le îndepliniți. Pe durata în care mașina se află în custodia dumneavoastră, sunteți responsabil direct de starea tehnica și estetică a acesteia. Dacă cauzați daune mașinii din vina dumneavoastră, garanția poate fi reținută în totalitate. În schimb, dacă provocați avarii mașinii închiriate, garanția vi se va reține doar pentru acoperirea daunelor.

Conducător adițional

Dacă doriți să permiteți și altei persoane să conducă mașina închiriată, trebuie să anunțați agenția de închirieri auto în legătură cu acest lucru. În astfel de situații, va trebui să plătiți o taxă suplimentară. Este recomandat să evitați împrumutarea mașinii către altcineva, deoarece acest lucru poate crea situații neplăcute. În cazul în care sunteți interesat să colaborați cu o agenție de inchirieri auto din București, așteptăm cu plăcere rezervarea dumneavoastră.

Menu Suna Acum
× Whatsapp