Conduceti prudent cand inchiriati masini

Inchirieri masini in aeroport
30th ianuarie 2016
Oferte de inchirieri masini in aeroportul Otopeni
5th februarie 2016

Conduceti prudent cand inchiriati masini

Articolul de astazi isi propune sa ofere cateva sugestii utile clientilor care folosesc serviciile de inchirieri masini. Aceste informatii pe care vi le oferim astazi au fost tot timpul oferite clientilor care au inchiriat de la noi masini. In primul rand chiar daca veti conduce o masina inchiriata care nu este proprietatea dumneavoastra, trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand sunteti in trafic. Daca veti conduce cu viteza excesiva va puteti pune in pericol atat viata dumneavoastra cat si a celorlalti participanti la trafic. Ce inseamna sa fiti un conducator auto bun? Raspunsul este ca un adevarat conducator auto este bun atunci cand este dispus sa invete in continuare si sa se perfectioneze tot timpul. Exista soferi care au sute de mii de km parcursi insa raman in continuare dispusi sa invete.
Anticiparea distantei dintre dumneavoastra si celelalte vehicule participante la trafic.
Trebuie sa fiti intotdeauna foarte atenti si la ceilalti participanti la trafic, este important sa pastrati o distanta regulamentara fata de masinile din fata dumneavoastra, astfel in situatia in care soferul din fata va frana brusc, veti avea suficient timp sa opriti masina, astfel veti evita o coliziune.
Respectati semnele de circulatie.
Atunci cand conduceti respectati cu atentie semnele de circulatie de pe carosabil. Fiti foarte atenti la locurile in care se afla amplasate trecerile de pietoni si reduceti viteza atunci cand va apropiati de acestea. Folositi-va atentia distributiva, urmariti cu atentie atat oglinzile retrovizoare cat si ce se intampla in fata masinii.
Viteza de rulare.
Un alt factor extrem de important de care trebuie sa tineti seama atunci cand apelati la un serviciu de inchirieri masini, este viteza cu care veti conduce autoturismul. Majoritatea societatilor de inchirieri auto, au montate pe masini gps, iar in cazul in care veti depasi foarte mult viteza regulamentara veti fi contactati de un reprezentant al companiei. Daca veti continua sa conduceti cu viteza foarte mare vi se poate opri o parte din garantie. Lasand la o parte raspunderea dumneavoastra in fata companiei de inchirieri masini, va puteti pune si viata in pericol. Cele mai multe accidente rutiere sunt cauzate de o viteza de mers excesiva. Chiar daca veti ajunge putin mai tarziu la destinatie aveti garantia ca veti ajunge teafar. In loc sa utilizati o viteza excesiva, puteti sa plecati mai devreme de acasa.
Neacordarea de prioritate
Un alt factor foarte important de care trebuie sa tineti seama este acordarea de prioritate pe drumurile in care aveti specificat acest lucru. Neacordarea de prioritate se afla pe locul doi in topul motivelor pentru care se produc cele mai multe accidente rutiere.
Condusul pe un carosabil umed sau acoperit de zapada.
Atunci cand va deplasati pe un carosabil acoperit de zapada sau umed, asigurati-va ca ati adaptat viteza in asa fel incat masina sa nu va derapeze. Utilizati pe cat posibil frana de motor si evitati franarile bruste, acestea va pot face sa derapati si sa iesiti in afara carosabilului.
Va recomandam sa cititi si celelalte articole informative de pe forumul nostru de inchirieri masini. Daca veti urma sfaturile pe care vi le-am prezentat aici, veti avea cea mai placuta experienta cu societatile care ofera masini de inchiriat.

Call Now Button Menu