Inchirieri auto aeroport Bucuresti Henri Coanda

Autoturisme in Bucuresti de inchiriat
12th septembrie 2015
Inchirieri auto Bucuresti
20th septembrie 2015

Inchirieri auto aeroport Bucuresti Henri Coanda

Doriti sa calatoriti in Romania si aveti nevoie de o masina? Noi va oferim o solutie eficienta: inchirieri auto ieftine in aeroportul Otopeni si in Bucuresti. Daca ati aterizat in Otopeni, ne puteti contacta indiferent de ora, iar un reprezentant de-al nostru o sa va astepte la sosiri cu masina dorita. Daca rezervati din timp, veti beneficia de reduceri si oferte speciale, in plus vi se ofera gratuit gps si scaun de copil.

In functie de bugetul pe care-l aveti, puteti inchiria masini de lux sau masini din gama low cost, special destinate pentru calatoriile lungi. Va oferim spre inchiriere autoturisme bmw, ford, logan, audi….

In plus firmele de turism cu care colaboram, va pot oferi gratuit consultanta in alegerea unor locatii in care sa petreceti o vacanta de vis.

Livrarea masinii este gratuita in Bucuresti si in aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Pentru rezervari ne puteti contacta telefonic sau puteti rezerva online, suntem non stop disponibili. Prin serviciile noastre de rent a car Bucuresti si de rent a car Otopeni, veti beneficia de asistenta rutiera pe toata perioada inchirierii unei masini. Avem pregatite intotdeauna pentru dumneavoastra oferte speciale si preturi ieftine pentru inchirierile auto de care veti beneficia daca colaborati cu noi.

Henri Coanda

Menu Suna Acum