Inchirieri-auto-bucuresti1.ro calitate garantata

Produse pentru intretinerea masinii
23rd septembrie 2019
Cum sa iei examenul de permis in 12 pasi usor de parcurs
21st decembrie 2019

Inchirieri-auto-bucuresti1.ro calitate garantata

Daca ai nevoie sa inchiriezi o masina te vei putea bucura de o calitate garantata a serviciilor oferite de cei de la Inchirieri-auto-bucuresti1.ro Pe langa faptul ca vei gasi intotdeauna masini de cea mai buna calitate vei avea parte si de transparenta sau tarife corecte de fiecare data. Indiferent de scopul pentru care ai nevoie sa inchiriezi o masina, la ei vei gasi calitatea garantata si masina de care ai nevoie, indiferent ca vrei un model din clasa economica sau un autoturism pentru un eveniment special din viata. Vei putea inchiria un model low cost sau o masina premium, totul in functie de nevoi dar si de bugetul pe care il ai la dispozitie. Daca ai nevoie de accesorii suplimentare cum ar fi un scaun de copil sau un gps auto, poti solicita asta celor de la Inchirieri-auto-bucuresti1.ro si le vei primii in mod gratuit. Masinile pe care ei ti le pun la dispozitie in flota lor de inchirieri auto Bucuresti sunt de ultima generatie si verificate in cele mai bune serviceuri astfel ca tu sa fii in siguranta la volanul masinii pe care o inchiriezi. Procedura de inchiriere este si ea cat se poate de simpla, o poti face direct pe site sau daca nu te pricepi foarte bine la calculator poti suna in orice moment si vei fi preluat de un operator al companiei. Fie ca vrei o masina pentru o calatorie de afaceri sau pur si simplu pentru placerea de a conduce la ei vei gasi varianta potrivita indiferent de motiv. Daca ti-ai planificat o calatorie cu familia, o excursie intr-un alt oras, cu siguranta vei achita mai putin la inchirierea unei masini decat daca vei alege sa te deplasezi cu mijloacele de transport in comun.
Tipul masinii
Este important ca inainte de inchiriere sa stii care este masina de care ai nevoie, aceasta va trebuii sa indeplineasca mai multe criterii, cum ar fi spatiul destinat bagajelor, numarul de pasageri cu care pleci in calatorie si nu in ultimul rand marca auto. La cei de la Inchirieri-auto-bucuresti1.ro te vei putea bucura de cele mai noi si mai performante masini de inchiriat. Evident ca daca mergi la o intalnire de afaceri va trebuii sa te prezinti impecabil din toate punctele de vedere, atat hainele pe care le alegi cat si masina pe care o conduci. Cu ajutorul serviciului de inchirieri auto Bucuresti de la ei vei avea toate beneficiile. Daca intrii direct pe site vei putea sa vezi disponibilitatea flotei din acea perioada precum si tarifele afisate ale fiecarei masini in parte.
Beneficiile pe care le ai la inchiriere
In situatia in care detii o masina personala stii cat de costisitoare este intretinerea acesteia, unde mai pui ca la un anumit timp trebuie sa faci revizii sau sa platesti impozite si asigurari. Cu ajutorul serviciului de inchirieri auto Bucuresti de la Inchirieri-auto-bucuresti1.ro nu va mai trebuii sa iti faci griji in acest sens, masinile lor au incluse in pret toate taxele, asigurarile precum si mentenanta periodica a masinilor. Daca vrei sa inchiriezi flote intregi, la ei ai posibilitatea, cheltuielile cu masinile de inchiriat fiind unele deductibile pentru firme. Predarea si preluarea masinii sunt si ele incluse, asadar daca indici la rezervare datele de preluare si de predare precum si adresa de domiciliu, masina iti va fi livrata direct acasa. Daca esti turist strain si vii in aeroportul din Otopeni poti fi asteptat de un agent direct la terminalul sosiri, aici vei semna contractul de inchirieri auto si vei pleca cu masina acolo unde ai treaba.
Pe toata perioada inchirierii cei de la Inchirieri-auto-bucuresti1.ro iti vor oferii asistenta rutiera, daca masina se va defecta din motive tehnice, in cel mai scurt timp ei iti vor inlocuii autoturismul. Aceste beneficii sunt incluse in pretul pe care il achiti. Pe langa zilele de inchiriere va mai trebuii sa iei in calcul si garantia, aceasta este in functie de clasa masinii , de exemplu la un model low cost valoarea ei este de 100 de euro. Daca la sfarsitul perioadei contractuale restitui masina in aceiasi stare, garantia iti va fi restituita in totalitate. Asadar daca ai nevoie de o masina rapida, comoda si economica ei sunt solutia perfecta de care vei beneficia, asadar rezerva masina potrivita pe Inchirieri-auto-bucuresti1.ro.

Menu Suna Acum