Chevrolet Captiva 7 locuri

Opel Astra H
11th iunie 2016
Skoda Octavia
25th octombrie 2016

Chevrolet Captiva 7 locuri

Chevrolet Captiva 7 locuri

Chevrolet Captiva 7 locuri
Carburant: Diesel
Cutie Viteze: Manual
Pret de la: 19,60 EUR / zi
Depozit: 0,00 EUR
Kilometri: Nelimitat

 

 

 

Opel Zafira 7 locuri

Opel Zafira 7 locuri
Cutie Viteze: Manual
Pret de la: 19,60 EUR / zi
Depozit: 0,00 EUR
Kilometri: Nelimitat

 

 

 

 

 

Inchirieri auto cu 7 locuri

Daca venbiti in perioada urmatore in tara cu familia sau cu prietenii si aveti nevoie de inchirierea unei masini cu 7 locuri in Bucuresti sau chiar si de la aeroportul Otopeni, compania noastra va ofera astfel de modele la preturi cat se poate de avantajoase. Perioada minima pentru care compania noastra inchiriaza masinile este de 3 zile, pentru o astfel de perioada daca inchiriati o masina de acest fel veti achita in jur de 100 de euro, va oferim servicii de inchirieri auto fara garantie , puteti opta pentru o asigurare care va scuteste de orice raspundere. Masinile noastre sunt asigurate atat rca cat si casco, deci nu veti avea de ce sa va faceti griji in privinta acestor taxe, ele revin in responsabilitatea noastra. Inchirieri auto Chevrolet Captiva - Rent a car Bucuresti cu 7 locuri. La noi gasesti o gama diversificata de masini cu 7 locuri la cele mai bune preturi. Rezerva acum si vei beneficia de reduceri. De asemenea avem disponibile modele cu 7 locuri Ww Touran si Opel Zafira. Iata mai jos o lista completa cu serviciile noastre de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni cu 7 locuri. La noi gasesti masini pentru orice buget.

De ce sa inchiriati de la noi o masina

In primul rand va garantam ca experienta de peste 8 ani in acest domeniu de activitate isi va spune de fiecare data cuvantul, in alta ordine de idei veti gasii o gama extrem de diversificata de masini de inchiriat de la clasa lux pana la modele low cost doar pe Rent a car Otopeni , veti descoperii o flota de peste 50 de masini la preturi avantajoase, cu cat veti inchiria pe o perioada mai lunga de timp cu atat tariful pe care va urma sa il platiti va fi mult mai avantajos, pentru inchirierile auto pe termen lung oferim discounturi dar si posibilitatea de a va negocia tarifele pe care le veti platii. Veti beneficia de un program de lucru non stop , va livram la cerere masina la adresa pe care dumneavoastra o indicati in rezervare, pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie in orice moment.

În timp ce planificați vacanța perfectă alături de familie sau prieteni, închirierea unei mașini cu 7 locuri poate aduce un plus semnificativ de confort și flexibilitate experienței dvs. de călătorie. Iată câteva avantaje ale acestei alegeri:

Libertatea de a Explora:
O mașină cu 7 locuri vă oferă libertatea de a explora destinația în voie. Puteți decide unde să mergeți, când să plecați și cât timp să petreceți într-un anumit loc. Fie că vă doriți să explorați atracții turistice sau să vă aventurați în locuri mai puțin cunoscute, o mașină cu 7 locuri vă oferă flexibilitatea necesară.

Confort pentru Toată Grupul:
Cu spațiu suficient pentru 7 pasageri, o astfel de mașină asigură confortul necesar pe durata călătoriei. Nimeni nu trebuie să se strecoare sau să se simtă inconfortabil, iar toată lumea poate călători împreună într-un mediu relaxat.

Economisirea Timpului și a Efortului:
Evitați așteptarea la stațiile de autobuz sau cheltuielile suplimentare pentru transportul în comun. Închirierea unei mașini cu 7 locuri vă permite să economisiți timp prețios și să evitați situațiile inconfortabile de călătorie cu bagaje mari sau înconjurați de persoane necunoscute.

Flexibilitate în Gestionarea Programului:
Cu o mașină proprie, aveți control asupra programului dvs. Puteți alege să plecați devreme dimineața pentru a evita mulțimile sau să rămâneți mai mult timp într-un loc care v-a captivat. Această flexibilitate vă oferă o experiență personalizată a vacanței.

Posibilitatea de a Lua cu Voi Tot ce Aveți Nevoie:
O mașină cu 7 locuri oferă suficient spațiu pentru bagaje, facilitând transportul tuturor lucrurilor necesare pentru o vacanță reușită. Puteți lua cu voi echipamentul pentru activitățile preferate, jucării pentru copii sau chiar biciclete, fără a vă face griji cu privire la spațiul disponibil.

Economie de Bani în Grup:
Costurile asociate cu închirierea unei mașini cu 7 locuri pot fi distribuite între membrii grupului, ceea ce face această opțiune adesea mai economică decât achiziționarea mai multor bilete de transport public sau plata pentru transport privat pentru fiecare persoană în parte.

În concluzie, închirierea unei mașini cu 7 locuri de la o agentie de inchirieri auto Bucuresti aduce cu sine avantaje semnificative în ceea ce privește confortul, flexibilitatea și economisirea timpului. Este o alegere potrivită pentru grupurile care doresc să-și personalizeze călătoria și să descopere locuri noi fără constrângeri de program sau spațiu.

 

 

Menu Suna Acum