Masinile electrice Bucuresti / Autoturisme electrice Bucuresti

Despre automobile
1st septembrie 2015
Drepturile clientilor care inchiriaza masini
6th septembrie 2015

Masinile electrice Bucuresti / Autoturisme electrice Bucuresti

Masinile electrice reprezinta o creatie de ultima generatie in materie de autoturisme create in mod special pentru salvarea naturii de la poluare. In majoritatea tarilor foarte dezvoltate ministerele mediului ofera subventii considerabile celor care doresc sa achizitioneze astfel de modele auto. Si in Romania guvernul actual a decis prin ministerul mediului sa ofere o subventie in valoare de 4500 de euro persoanelor interesate de achizitionarea unor astfel de modele. In prezent constructorii acestor automobile au reusit sa creeze modele de masini electrice a caror autonomie este undeva la 60-70 de km fara alt combustibil in afara de curent. Tot mai multe benzinarii incep sa fie dotate cu prize pentru incarcarea acestor masini pentru ca numarul lor va incepe sa creasca simtitor in urmatorii ani.

O masina electrica extraordinara pe care am condus-o si mi-a placut foarte mult este modelul de Opel Antara am reusit sa o conduc 70 de km doar pe curent iar viteza de rulare nu a depasit 120 km/ora. In momentul in care bateria s-a consumat atunci a intervenit motorul pe benzina. Am ramas placut impresionat de avantajele unui astfel de model de masina care iti ofera atat confortul de care ai nevoie atunci cand esti la volan cat si reducerea consistenta a cheltuielilor cu carburantul. In momentul de fata avem un astfel de model pe care il puteti inchiria prin serviciul firmei noastre de rent a car Bucuresti sau rent a car aeroport Otopeni din incinta Henri Coanda. Daca doriti ca masina sa va fie adusa in aeroportul din Otopeni un agent de rent a car va asteapta la terminalul sosiri si v-o preda. Daca veti face rezervarea online cu cateva saptamani inainte veti beneficia de masini de inchiriat ieftine la cel mai bun pret de pe piata de profil din Bucuresti.

Compania noastra Golden Autorent doreste ca pe viitor sa achizitioneze in parcul de inchirieri auto Bucuresti mai multe modele de masini electrice pentru a contribuii la un mediu inconjurator curat si sanatos si la mai multi clienti interesati de o colaborare.

Menu Suna Acum