Oferte speciale pentru inchirieri auto Bucuresti

Inchirieri- masini Bucuresti – profesionalism si calitate
27th decembrie 2015
Avantajele oferite de firmele de inchirieri masini Otopeni
6th ianuarie 2016

Oferte speciale pentru inchirieri auto Bucuresti

Din experienta acumulata in peste 5 ani de activitate in domeniul serviciilor de inchirieri masini Bucuresti si inchirieri masini Otopeni, stim foarte bine ca un client informat, este un client cu care vom colabora eficient.. Faptul ca oferim servicii de calitate, a facut sa colaboram cu peste 1000 de clienti. Compania noatra continua sa informeze clientii despre oferte noastre si despre conditiile de inchiriere in mediul online.
Servicii de inchirieri masini Bucuresti Otopeni cu reducere de 15%
Agentia noastra de inchirieri masini Bucuresti Otopeni isi doreste sa satisfaca in mod ireprosabil cerintele clientilor in materie de rent a car. Acesta este motivul pentru care introducem tot timpul oferte speciale de care sa beneficieze toti colaboratorii nostrii. Cei care doresc sa colaboreze cu noi si fac rezervarile in mediul online vor beneficia de o reducere de 15 % la serviciile noastre de inchirieri auto Bucuresti. Cum puteti rezerva de pe site? Daca veti efectua o comanda pe site-ul nostru prin intermediul formularului de contact, sau daca ne contactati telefonic de pe site, va oferim reducerea de 10 la suta. Puteti inchiria o masina la preturi accesibile cu www.rent-a-car-otopeni.ro
Alegeti o firma de rent a car in locul mijloacelor de transport in comun
Serviciile de inchirieri auto Bucuresti au devenit in ultimii ani mult mai rentabile pentru clienti decat transportul in comun sau taxiul. Veti putea conduce o masina automata sau una manuala, care sa raspunda cerintelor dumneavoastra. Fata de mijloacele clasice de transport, un serviciu de inchirieri auto Bucuresti va ofera mai mult confort. In plus daca veti calatorii insotiti de mai multe persoane, puteti inchiria un autoturism cu mai multe locuri, astfel cheltuielile se vor reduce, veti putea impartii suma pe care o aveti de achitat firmei de inchirieri auto Bucuresti.
Economisiti bani si timp cu o agentie de inchirieri auto Bucuresti
In situatia in care veti avea de parcurs o calatorie mai lunga, aveti avantajul ca veti putea opri unde doriti pentru odihna sau pentru masa. In cazul mijloacelor de transport in comun, nu veti putea sa opriti de fiecare data cand aveti nevoie, veti fi conditionati de un traseu bine stabilit si de anumite locatii in care se poate opri.
Masina va poate fi livrata direct la destinatia solicitata
Rezervarea unei masini de inchiriat in Bucuresti este un lucru extrem de usor, tot ce aveti de facut este sa consultati un site online si de acolo sa va alegeti modelul dorit. Dupa aceea faceti rezervarea, urmand ca masina sa va fie adusa direct la destinatia solicitata de un reprezentant al agentiei de inchirieri aauto Bucuresti. Acest serviciu va poate fi oferit gratuit indiferent de ora la care veti primi masina.
Returnarea masinii dupa expirarea perioadei de inchiriere
Dupa expirarea perioadei de inchiriere auto, masina trebuie returnata cu rezervorul plin, astfel se vor evita costurile suplimentare. Puteti sa va deplasati dumneavoastra la agentia de inchirieri auto Bucuresti, sau se poate deplasa un reprezentant care sa va preia masina.

Menu Suna Acum