Inchirieri masini Romania Bucuresti aeroport
27th noiembrie 2015
Inchirieri- masini Bucuresti – profesionalism si calitate
27th decembrie 2015

Rent a car in Bucuresti

Chiar daca agentiile de rent a car Bucuresti sunt de ceva timp prezente pe piata auto de la noi din tara multe persoane sunt inca nedumerite cu privire la procedurile de inchirieri masini si la momentul cand este necesar sa folosesti serviciile unor astfel de firme din Bucuresti. Din experienta acumulata pe piata serviciilor de inchirieri masini din Bucuresti si din Otopeni am ajuns la concluzia ca in anumite situatii aceste servicii ne pot fi extrem de utile atunci cand avem nevoie. Prin acest articol ne-am propus sa facem o scurta descriere a momentelor in care ar trebui sa folosim acest tip de serviciu.
1.Transferul la si de la aeroportul Otopeni
Daca ati aterizat in aeroportul Henri Coanda din Otopeni serviciile de inchirieri masini Otopeni si inchirieri auto Bucuresti va pot fi de un real folos. Puteti face cu cateva zile inainte rezervarea, iar in momentul in care veti ateriza un reprezentant al companiei de inchirieri masini va poate astepta in fata aeroportului la terminalul sosiri si va poate transfera catre destinatia in care trebuie sa ajungeti. Probabil deja stititi reputatia taximetristilor din zona si nu sunteti dispus sa fiti incarcati cu costuri suplimentare. Soferii pusi la dispozitie de firmele de inchirieri masini sunt vorbitori de limba engleza si au cateva proceduri pe care trebuie sa le respecte in momentul in care fac un transfer de la aeroportul Otopeni.
 2.Cand ai nevoie de o masina pentru cateva zile petrecute in Bucuresti
Daca ati venit din strainatate pentru a petrece cateva zile in Romania in scop turistic sau cu probleme personale si detii un permis de conducere valabil ai putea sa soliciti inchirierea unei masini cu care sa te deplasezi. Aici aveti avantajul ca nu exista un numar limitat de km de parcurs, veti putea merge cat doriti cu masina pe care o inchiriati.
   3.Cand masina personala este in service
Cu totii cunoastem neplacerile legate de defectiunile masinii personale si ale timpului indelungat petrecut cu reparatia acesteia. Daca masina este in service si va dura cateva zile pana problema este rezolvata ati putea solicita cu incredere inchirierea unei masini, multe serviceuri au deja contracte incheiate cu firme de inchirieri auto iar masina va poate fi oferita gratuit.

inchirieri auto cu sofer Bucuresti

Inchirieri masini aeroportul Henri Coanda

 

Menu Suna Acum