Rent a car Bucuresti – reduceri pentru clienti

Rent a car Bucuresti – alege o masina de teren
8th decembrie 2016
Rent a car Bucuresti o buna metoda de a testa o masina
19th ianuarie 2017

Rent a car Bucuresti – reduceri pentru clienti

Goldenrent implineste 10 ani de cand se afla pe piata de rent a car Bucuresti si vine cu oferte special pentru clientii care pana acum au utilizat serviciile companiei. Agentia de rent a car Bucuresti vine cu un site mult mai bine realizat si extreme de usor de parcurs de utilizatorii constant ai serviciilor de rent a car Bucuresti dar si aeroport.  Pana pe data de 31 ianuarie 2017 orice client se poate bucura de cea mai buna oferta la inchirieri auto, fie ca vorbim de masinile din gama economica sau de modelele de lux de ultima generatie. Utilizatorii au acum acces la o gama extraordinar de diversificata de masini de cea mai noua generatie cumparate de la dealerii locali. In flota de inchirieri auto veti gasii orice model de masina de care veti avea nevoie pentru a calatorii in siguranta. Masinile in afara de faptul ca sunt extreme de bine intretinute au si toate taxele incluse, iar in acest sezin de iarna veti beneficia gratuity si de cauciucuri special.

Daca aveti nevoie de un gps sau de un scaun de copil si acestea sunt de asemenea incluse in oferta, masina va este livrata in locatia indicate de dumneavoastra fara a mai fi nevoie sa achitati vreo taxa suplimentara. Serviciul de rent a car Bucuresti este disponibil si accesibil oricarei categorii de client, fie ca vorbim de persoanele fizice care pana acum au fost pilonul principal al companiei sau de persoanele juridice care s-au orientat in ultimii ani catre Goldenrent datorita celor mai bune oferte de care au beneficiat pana acum.

Rent A Car Bucuresti – dezvoltarea permanenta a personalului si a serviciilor.

Pentru a ajunge liderii pe piata de rent a car Bucuresti, compania a dezvoltat in permanenta cele mai bune servicii, agentii care livreaza masina dar si personalul de la birouri, au fost la pregatire cu agentiile serioase si cu multa experienta in domeniul serviciilor de rent a car Bucuresti si nu numai. In ultimii zece ani de activitate parcul auto s-a dezvoltat extreme de mult ajungand astazi sa numere peste 80 de masini de inchiriat in cea mai buna stare de functionare si cu cele mai bune preturi de pe piata de profil. Masinile se pot inchiria si de persoanele care nu au permis de conducere mai vechi de doi ani de zile, acestea vor trebuii sa achite in schimb o asigurare obligatorie si o garantie care va fi mai mare decat cea in cazul personelor care au o vechime necesara a permisului. Pentru dezvoltarea continua a afacerii am apelat la cei mai buni profesionisti din domeniul rent a car Bucuresti gata oricand sa sara in ajutorul tuturor clientilor nostrii. Daca doriti sa beneficiate de reducerile de pret pentru serviciile noastre de inchirieri auto puteti vedea flota de masini expusa pe www.rent-a-car-otopeni.ro sau va puteti deplasa la sediul nostru de inchirieri auto Otopeni de unde va puteti alege masina potrivita.

Menu Suna Acum