Cu inchirieri auto Bucuresti ajungi rapid si in siguranta la destinatie in orice moment
9th ianuarie 2020
Reducereonline.ro solutia pentru cele mai bune produse
8th septembrie 2020

SEAT

Mașinile SEAT sunt produse de către filiala grupului german Volkswagen – SEAT S.A. Compania a fost înființată în 1950 de către National Industrial Institute (INI). Istoria SEAT a început atunci când compania italiană Fiat și-a deschis filiala din Barcelona.
Sediile sunt localizate în Martorell, Catalonia, Spania. Prima mașină a ieșit din fabrică în 1953. În prezent, gama de produse a companiei include crossovere, monovolume, hatchback-uri și break-uri.
Caracteristicile tehnice ale mașinilor Seat
Producătorul echipează modelele moderne cu motoare cu consum redus de combustibil și cu nivel redus de emisii. Vehiculele precum Ibiza, Leon și Arona sunt disponibile în variante TGI. Această tehnologie folosește atât benzina, cât și gazul natural comprimat (CNG), iar această flexibilitate permite reducerea emisiilor și consumul de combustibil la mașinile brandului.
Clienții pot alege dintr-o varietate de motoare: 1.0 cu turbocompresor de 1.5 litri, 1.6 și 2.0 litri diesel și 1.5 litri TGI. De exemplu, motorul 2.0 TDI diesel are 148 cp și cuplu motor de maxim 320 Nm. Datorită acestui fapt, modelul Leon echipat cu transmisie manuală cu 5 viteze poate atinge viteza de 100 km/h în 8.5 secunde. Viteza sa maximă este de 215 km/h, iar consumul de combustibil în ciclul combinat este aproximativ 4.5 litri de motorină.
Toate mașinile produse de către companie se caracterizează printr-un nivel înalt de securitate și confort. Astfel, noul crossover Tarraco cu 7 locuri (2019) echipat cu Pre-Crash &amp, Rollover Assist, Front Assist, senzori de parcare, airbag-uri pentru șofer, pasagerul din față, laterale și airbag-uri de tip perdea a primit 5 stele la testele de impact Euro NCAP din 2019. În plus, mașina are și Sistem de Recunoaștere a Oboselii, care analizează starea șoferului, avertizându-l în caz de somnolență, precum și SEAT Digital Cockpit cu ecran de 10.25 inchi și alte caracteristici utile.
{site_name} este partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul piesele de schimb
Intenționați să reparați mașina SEAT și căutați piese de schimb? Vizitați magazinul nostru online, unde veți găsi tot de ce aveți nevoie, la prețuri avantajoase. Componentele auto, inclusiv etriere de frână, filtre de ulei și altele au prețuri și mai mici în perioada promoțiilor. Grăbiți-vă să comandați online și vă vom livra cumpărăturile în cel mai scurt timp posibil.

Obțineți piese auto SEAT grozave pe Rexbo.ro.

Menu Suna Acum