Sugestii legate de serviciul de inchirieri auto in Bucuresti Otopeni

Sfaturi pentru a obtine servicii avantajoase de inchirieri auto in Otopeni si capitala
3rd mai 2023
Inchirieri auto pentru vacanta
11th mai 2023

Sugestii legate de serviciul de inchirieri auto in Bucuresti Otopeni

Detalii despre livrarea și preluarea mașinii

Unul dintre cele mai importante aspecte este modul în care se face livrarea și preluarea mașinii. Dacă ajungi cu avionul în Otopeni, cel mai convenabil este să închiriezi o mașină direct de la aeroport. Astfel, vei economisi timp și bani cu transportul până la sediul firmei de rent a car. Există multe companii care oferă servicii de livrare non-stop la aeroport, fără taxe ascunse sau suplimentare. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de rezervare online sau să suni la numărul de telefon afișat pe site.

Metoda de plată

O altă chestiune importantă este metoda de plată. În general, pentru a închiria o mașină în Otopeni, ai nevoie de un card de credit, care va fi folosit ca garanție pentru eventualele daune sau amenzi. Cu toate acestea, există și opțiuni care îți permit să plătești în numerar sau cu cardul de debit, dacă optezi pentru un pachet de protecție cu risc zero. Acesta îți oferă asigurare full casco și te scutește de orice responsabilitate pentru daunele ce pot apărea pe parcursul închirierii. De asemenea, poți beneficia de puncte bonus dacă plătești online cu cardul, pe care le poți folosi pentru facilități extra sau reduceri.

Garantia

Garantia este suma pe care o blochează firma de rent a car pe cardul tău de credit, ca măsură de siguranță în caz de daune sau amenzi. Garantia variază în funcție de clasa mașinii și de pachetul de protecție ales. Cu cât mașina este mai scumpă și mai nouă, cu atât garantia este mai mare. De exemplu, pentru o mașină din clasa compact, garantia poate fi între 200 și 500 de euro, iar pentru una din clasa premium sau luxury, poate ajunge până la 2000 de euro. Dacă vrei să eviți blocarea acestei sume pe cardul tău, poți opta pentru un pachet de protecție cu risc zero, care îți permite să închiriezi o mașină fără garanție.

Cum se calculează prețul pentru fiecare zi de închiriere auto în București

Prețul pentru fiecare zi de închiriere auto în București depinde de mai mulți factori, cum ar fi: clasa mașinii, perioada de închiriere, numărul de kilometri parcurși, nivelul de combustibil la returnare, pachetul de protecție ales etc. În general, cu cât mașina este mai mare și mai nouă, cu atât prețul este mai mare. De asemenea, prețul poate crește dacă închiriezi mașina pentru o perioadă scurtă (sub 3 zile) sau dacă depășești limita de kilometri stabilită în contract. Pentru a obține cel mai avantajos preț, îți recomandăm să compari ofertele mai multor firme de rent a car și sa obtii cotatia cea mai buna.

Menu Suna Acum