Ulei de motor Castrol

Televizoare resigilate
19th ianuarie 2021
Produse resigilate
20th ianuarie 2021

Ulei de motor Castrol

 Probabil ca fiecare sofer se intreaba ce ulei de motor este mai bun pentru o buna si optima functionare a masinii, pe piata se comercializeaza o mare varietate de astfel de produse de aceea este destul de greu sa faci diferenta si sa alegi produsul potrivit pentru masina ta. Lubrifierea corespunzatoare a motorului masinii este cat se poate de importanta, de aceea noi va recomandam uleiul de motor Castrol pentru o mare varietate de motorare atat cele pe benzina cat si pentru motoarele diesel. Parerile despre uleiul de motor Castrol vi le impartasim dupa ce am studiat atent caracteristicile acestuia dar si dupa ce l-am utilizat pe o mare parte dintre masinile din flota noastra. Rolul unui ulei de motor de cea mai buna calitate este esentiala in buna functionare a motorului, acesta lubrifiaza piesele si nu in ultimul rand stopeaza formarea ruginii pe componentele motorului, uleiul auto Castrol este unul dintre cele mai bune produse de pe piata destinate masinilor. Uleiurile de motor Castrol au o istorie destul de inaintata primul produs a fost conceput in Regatul Unit in jurul anilor 1900. Parerea noatra despre uleiul de motor Castrol este ca merita achizitionat intrucat acesta rezista la temperaturi destul de inalte,  este destinat atat utilizarii pentru autoturisme cat si pentru masinile mai mari sau masinile agricole. Uleiul de motor Castrol nu isi va schimba compozitia sau proprietatile in timpul utilizarii, asigura o lubrifiere a moorului pentru o perioada lunga de timp iar inlocuirea acestuia poate fi facuta si dupa 12 mii de km. Exista si variante de ulei castrol special concepute pentru motoarele pe benzina dar si pentru cele diesel, variante imbunatatite de catre producatori cum ar fi cazul Castrol Edge. Ar trebuii sa il alegi in functie de tipul motorului, de cele mai multe ori noi utilizam uleiul Castrol 10w40 pentru motoarele pe benzina iar varianta 5w30 pentru modelele din gama diesel. Aceste uleiuri sunt o alegere excelenta, compania rent a car otopeni le utilizeaza la fiecare revizie auto.

Vezi aici oferta cu uleiurile de motor Castrol

Pentru ca uleiul de motor Castrol este comercializat intr-o gama variata de modele o sa incercam sa iti facem cateva scurte recomandari.
Castrol Edge – Daca vrei sa achizitionezi cel mai bun ulei de motor Castrol cele din gama Edge ar putea fi o buna optiune acestea au o formula imbogatita de lubrifiere a motorului masinii, este dotat cu tehnologia Titan asta inseamna ca are in componenta polimeri care fac sa dubleze protectia impotriva uzurii a motorului masinii dumneavoastra. Reduce destul de mult frecarea care se produce in motor. Acesta se comercializeaza atat in varianta 5w30 cat si in varianta 5w40.

Vezi aici ofertele Castrol Edge

Castrol Magnatec – este un alt ulei de motor de buna calitate produs de cei de la Castrol, acesta este disponibil atat pentru varianta diesel cat si pentru modelele pe benzina. Daca vrei ca motorul tau sa functioneze in cei mai buni parametrii si sa reduci uzura acestuia , sa te bucuri de randamentul sau pentru o perioada cat mai indelungata, uleiul Castrol Edge ar putea fi cea mai buna optiune.

Vezi aici oferte Castrol Magnatec

Menu Suna Acum