Inchirieri auto in Otopeni fara garantie pentru clientii care au apelat si a doua oara la serviciile companiei noastre de inchirieri auto Bucuresti. Incercam sa fidelizam clientii care folosesc serviciile noastre de inchirieri masini in Bucuresti si in aeroportul Otopeni, oferindu-le reduceri de pret.

Rezervarea online prin formularul de comanda de pe site

Dupa ce ati facut rezervarea pe siteul nostru, veti primi un e-maill de confirmare din partea noastra. Rezervarile vor fi confirmate pentru clasa auto pentru care ati facut solicitarea. Daca alegeti sa completati formularul de calcul, pe adresa dumneavoastra de e-maill se va trimite automat factura si costul total inclusiv valoarea garantiei. Daca alegeti sa ne contactati telefonic, un reprezentant va prelua rezervarea dumneavoastra. Dupa ce ati parcurs acesti pasi nu ramane decat sa ne trimiteti pe e-maill o fotografie a buletinului si a permisului de conducere.

Termeni si Conditii

In momentul in care veti prelua masina trebuie sa semnati in mod obligatoriu contractul de inchirieri masini si sa prezentati in original permisul de conducere si actul de identitate. Trebuie sa aveti permis de conducere de cel putin un an (in situatia in care permisul este mai nou de un an veti achita o taxa de 5 euro pentru fiecare zi de inchiriere).

Masinile inchiriate din Bucuresti, nu pot fi conduse in afara drumurilor nationale. Este interzisa folosirea masinii pe drumurile neasfaltate si pe drumurile forestiere. Costul eventualelor daune produse pe astfel de drumuri va fi suportat integral de client prin retinerea unei parti din garantie dupa caz.

In pretul pentru masinile inchiriate de la Atlass Automotive rent a car Bucuresti sunt incluse toate costurile (taxele), dumneavoastra nu trebuie sa achitati decat contravaloarea zilelor de inchiriere si garantia.

Pentru a putea inchiria o masina de la Atlass Automotive, clientii trebuie sa indeplineasca conditiile minime de varsta:

-varsta minima a soferului care va conduce masina este de 21 de ani (sub aceasta varsta soferul va achita o taxa suplimentara de 10 euro pe zi).

-sa detina permis de conducere de minim un an.

Metode de plata:

Plata se face in numerar la preluarea masinii in aeroportul Otopeni sau la inchirierea autoturismului in Bucuresti. Daca veti rezerva din timp o masina, veti beneficia de preturi ieftine pentru perioada solicitata.

Livrarea si preluarea-masinii:

Inlocuirea masinii in caz ca se defecteaza cea pe care ati inchiriat-o.

Sunt gratuite indiferent de ora sosirii in aeroport sau la predarea in Bucuresti. Daca aterizati in aeroportul Otopeni si alegeti sa colaborati cu agentia noastra, un reprezentant va poate astepta la terminalul sosiri, contractul urmand sa fie semnat direct in aeroport.

Garantia la preluarea masinii:

Pentru inchirierile auto vi se percepe o taxa reprezentand garantia. Pretul garantiei variaza in functie de tipul auto pe care il inchiriati. Garantia  vi se va restitui integral la predarea masinii, daca autoturismul nu a suferit avarii (zgarieturi, lipsa capace, parbriz crapat etc…) produse din vina dumneavoastra. In momentul in care predati masina reprezentantul companiei noastre va constata impreuna cu dumneavoastra starea tehnica a vehiculului, iar eventualele probleme vor fi consemnate in contractul de inchiriere. Pentru evitarea situatiilor neplacute va recomandam sa fotografiati autoturismul la predare daca acesta prezinta avarii vizibile.

Documente-in-original necesare la preluarea masinii:

-buletinul de identitate in original.

-permis de conducere valabil.

-bilet de avion pentru persoanele care inchiriaza masina din aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Biletul de zbor va este solicitat pentru a putea verifica cu exactitate ora la care veti ateriza in aeroport pentru a putea fi asteptat la timp.

Trecerea-frontierei:

-este strict interzisa parasirea tarii fara acordul reprezentantilor societatii noastre.

Tarife-pentru-inchiriere:

-sunt cele existente in formularul de comanda al fiecarei masini in parte, fara sa existe costuri ascunse. Tarifele pot creste in anumite perioade din an.

-in pretul masinii se regasesc toate taxele (asigurari, costul de parcare in aeroport, taxa de spalare auto) precum si asigurarile de care aveti nevoie pentru a putea circula pe drumurile publice din Romania.

Incalcarea-regulilor-de-circulatie:

-clientul este direct raspunzator pentru respectarea tuturor regulilor de circulatie, inclusiv pentru plata taxelor de parcare sau a altor taxe optionale, care nu sunt incluse in categoria taxelor obligatorii.

-depasirea vitezei regulamentare este responsabilitatea clientului, orice amenda primita de la politie pentru radar in perioada in care masina a fost la dumneavoastra, va fi trimisa clientului care a incalcat regulile de circulatie in perioada in care a condus masina inchiriata.

Pe toata perioada inchirierii auto din Otopeni sau din Bucuresti veti primi non stop suport din partea noastra si ne puteti contacta indiferent de problema pe care o intampinati, va stam la dispozitie non stop prin serviciul nostru de asistenta din agentia de rent a car Otopeni.

Avem partenere mai multe firme de inchirieri auto cu care colaboram pentru a putea oferi clientului cele mai bune oferte in materie de inchirieri masini.

 

Rent A Car Bucuresti Otopeni – Atlass Automotive

Menu Suna Acum